- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: ProSzafran
O mnie
Witam!
hmm... co tu dużo pisać
Jestem na etapie kończenia technikum informatycznego ![]()
Interesuje się jak zapewne wiecie informatyką, szczególnie systemy, programowanie...
Tworzę sobie powolutku oczywiście dodatkowo taką witrynę jak gamez.com.pl, na którą serdecznie zapraszam!
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 25
- Odwiedzin: 9 448
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Sierpień 14, 1990
-
-
-
Zainteresowania
Informatyka
O mnie
-
GG
9696423
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows 7
Kontakt
-
Mój adres w Internecie
http://gamez.com.pl
0
Neutralna
Znajomi
ProSzafran nie posiada znajomych
Moje posty
W temacie: Podczas włączania piski, oraz czarny ekran...
08 09 2010 - 06:02
Znalazłem nowe ramy, wsadziłem - to samo. Inny zasilacz - to samo. Składałem na biurku bez obudowy - to samo. Jeszcze przeczyszczę kompresorem wszystko DOKŁADNIE z kurzu i poskładam jak pisal Jochnka i dam znać
31 08 2010 - 19:03
Ok, grafika jest na AGP, więc dokładnie przeczyszczę wejście, przedmucham, i dam znać za chwilkę 
EDIT: przeczyściłem, przedmuchałem i nic. dalej to samo. próbowałem także włączyc PC bez karty graficznej - to samo. tez te same piski.
EDIT: przeczyściłem, przedmuchałem i nic. dalej to samo. próbowałem także włączyc PC bez karty graficznej - to samo. tez te same piski.
31 08 2010 - 10:48
IDE jest podpięte w dobrej konfiguracji, nawet wcześniej, gdy wszytko było na CS (Cable Select) automatycznie wyszukiwało i też działało.
idę zrobić tak jak napisałeś, będę przekładał kości pamięci do skutku, resetują przy tym bios - będę wyciągał bateryjkę
EDIT: przekładałem, resetowałem, nawet włączałem pc przy wyciągniętej bateryjce i nic
alej te piski
idę zrobić tak jak napisałeś, będę przekładał kości pamięci do skutku, resetują przy tym bios - będę wyciągał bateryjkę
EDIT: przekładałem, resetowałem, nawet włączałem pc przy wyciągniętej bateryjce i nic
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: ProSzafran
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość