Skocz do zawartości

Pawel777

OFFLINE Ostatnio: 13 11 2010 20:07
-----

Moje tematy

Kolejny Problem Vista

11 11 2010 - 23:30

Witam,niedawno stałem nie posiadaczem laptopa z systemem operacyjnym vista,po raz pierwszy mam do czynienia z tym system.I na starcie zostałem obdarzony kilkoma problemami z którymi nie moge sobie poradzić ani to przeszukując fora,ani grzebiąc w ustawieniach.Problem ów polega na tym że moja ładowarka zupełnie nie ładuje laptopa kiedy jest on uruchomiony,ikona w trayu pokazuje"Podłączony,nie ładuje"Dopiero po zamknieciu systemu i wyłaczeniu laptopa zaczyna sie ładowanie(kiedy włączam go na nowo bateria jest naładowana;/ ) kolejny problem pojawia sie znów z baterią.Kiedy ładowarka jest podłaczona ekran"migocze" robi sie jasny a następnie troche ciemniejszy a w raz znim ikona w trayu zmienia swój wygląd,kiedy odłączam ładowarke problem calkowicie znika,udało mi sie po części zaradzić ten problem zmieniając plan ładowania na najwyższą wydajność,ale ekran nadal migocze z tym ze troszke mniej.Prosze o pomoc z góry dziękuje.Mniej istotna sprawa że szukam spolszczenia do visty jeżeli móglby ktos podac bezpośredni link byłbym równie wdzięczny.Z góry dziękuje i pozdrawiam.