Skocz do zawartości

Pawel777

OFFLINE Ostatnio: 13 11 2010 20:07
-----

Moje posty

W temacie: Kolejny Problem Vista

12 11 2010 - 21:16

samsung np-r60y chyba tak zrobie xp i sp3 nie moge poradzic sobie z vistą..z tymi problemami,zresztą nie tylko ja a potrzeba cierpliwości

Niewarygodne ale zwykły update systemu rozwiązał wszystkie problemy ktore opisywałem w temacie.....Szok jak dla mnie.Wszystko gra,ekran nie migocze,baterie ładuje podczas pracy wszystko jest git;)

12 11 2010 - 11:18

hmmm może ostatecznie update pomoże..Jeżeli nie przeskakuje z Visty na Xp to przegięcie z tym systemem który sprawia mnóstwo problemów.z Xp nie miałem nigdy nic,a do Visty mam uraz już od początku,a im dalej w las....

12 11 2010 - 10:06

Niestety nie pomogło;( W ustawieniach planu zasilania nic nie ma wszystko próbowalem pozmieniać wydaje mi sie ze jest to gdzies w innych ustawieniach byc może panelu sterowania ale nie moge tego znaleść dopiero po odłączeniu ładowania ekran przestaje mmigać jestem przekonany ze ustawienia ładowania są pokręcone. Uptade biosu mam nadzieje że pomoże.Tylko nie wiem dlaczego teraz ładuje kiedy jest wyłączony kiedy uruchomiony pokazuje"plugged in not charging"