Skocz do zawartości

Margo:)

OFFLINE Ostatnio: Informacja prywatna
-----

Moje tematy

[cd/dvd] Nero błędnie wskazuje wolne miejsce

06 11 2006 - 16:19

Witam, mam mały problemik z nero. Jakiś czas temu podczas nagrywania płyt tym programem pojawił się następujący błąd- nagrywało się do pewnego momentu a później się tak jak gdyby program zawieszał, przy czym nie pojawiał się żadny komunikat! Wówczas wystarczało odinstalować tę wersję nero i zainstalować inną. Wówczas dało się już nagrywać :D Niestety osttanim czasem zauważyłam,że znowu nero zaczyna wariować :D :angry2: Podczas dogrywania kolejnych rzeczy na płyty widzi błędnie wolne miejsce :excl: Na niektorych płytach widzi je poprawnie i podczas odświeżania sesji, po wsadzeniu płyty do napędu jak i później gdy chcę dodać jakiś plik do płytki. Natomiast na niektórych płytkach, na których de facto jest jeszcze miejsce pokazuje się podczas odświeżania sesji po wsadzeniu płytki do napędu prawdziwa ilość zajmowanego miejsca a jak później chcę dodać jakiś plik to w nero burning-rom pokazuje zajęte miejsce o jakiś plik albo pokazuje jakby na płytce było 2 razy to samo, a poza tym wyświetlają się pliki i katalogi, które są nagrane a które można modyfikować, np. usuwać :D :D co się dzieje z nero i jak można to naprawić ?? :)