p.s. problem z nero jednak jest nie ten dotyczący wolnego miejsca, bo ten rozwiązany jest już na szczęście
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Margo:)
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 3
- Odwiedzin: 592
- Tytuł: Nowy
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
0
Neutralna
Moje posty
W temacie: [cd/dvd] Nero błędnie wskazuje wolne miejsce
11 11 2006 - 00:48
Tą opcją jest "Zamień pliki w kompilacji w przypadku, gdy: zmieniła się data pliku lub rozmiar rozmiar...". Oprocz tej opcji można zaznaczyć jeszcze 3 inne. Tzn. są one do ryboru. Odpalając Nero Burning Rom opcje te znajdują się poniżej wyboru czy ma być to pojedyncza sesja, stworzenie wielosesyjnej płytki bądź kontynuacja takiej płytki.
p.s. problem z nero jednak jest nie ten dotyczący wolnego miejsca, bo ten rozwiązany jest już na szczęście
chodzi o to,że wczoraj raz wyplailam płytkę, później chciałam kolejną i się zatrzymała w pewnym punkcie podczas kompilacji-żaden komunikat nie wyskoczył, który świadczyłby,że padła nagrywarka. Próbowałam na płytkach rw ale to samo było
Odisntalowałam Nero, zainstalowałam inną wersję. Jedną płytkę dvd mi nie nagrało-pod koniec wyskoczył jakiś błąd [teraz nie pamiętam dokładnie jaki..ale nie był to błąd kalibracji mocy.] później nagrałam raz jeszcze płytkę tego samego producenta i tym razem wszystko przebiegło bez problemu
dodam,że na innym programie do nagrywania płyt wszytsko wypala świetnie
tak więc nie jest to wina płyt czy nagrywarki
teraz wersja nero, którą mam zainstlowaną to nero 6.6.0.18..wcześniej też jakąś wersję 6.x.x.x miałam.sama już nie wiem czemu czasem nero świruje
czy to może być spowodowane tym,że strasznie jest nagrzany dvd-rom..tzn. płytka, która była w środku jets ciepła ??
W temacie: [cd/dvd] Nero błędnie wskazuje wolne miejsce
06 11 2006 - 21:15
dzieki za rady, ale już wcześniej znalazłam rozwiązanie, wystarczyło tylko odznaczyć jedną opcję i działa jak wcześniej
musiało sie to zaptaszkować jak zainstalowałam nero bo wczesniej mi się wieszało, a nie zauważyłam bo dopiero teraz dogrywałam do płytek wielosesyjnych inne pliki
p.s. temat do zamknięcia bądź skasowania.
p.s. temat do zamknięcia bądź skasowania.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Margo:)
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość