Skocz do zawartości

Margo:)

OFFLINE Ostatnio: Informacja prywatna
-----

Moje posty

W temacie: [cd/dvd] Nero błędnie wskazuje wolne miejsce

11 11 2006 - 00:48

Tą opcją jest "Zamień pliki w kompilacji w przypadku, gdy: zmieniła się data pliku lub rozmiar rozmiar...". Oprocz tej opcji można zaznaczyć jeszcze 3 inne. Tzn. są one do ryboru. Odpalając Nero Burning Rom opcje te znajdują się poniżej wyboru czy ma być to pojedyncza sesja, stworzenie wielosesyjnej płytki bądź kontynuacja takiej płytki.

p.s. problem z nero jednak jest nie ten dotyczący wolnego miejsca, bo ten rozwiązany jest już na szczęście :) chodzi o to,że wczoraj raz wyplailam płytkę, później chciałam kolejną i się zatrzymała w pewnym punkcie podczas kompilacji-żaden komunikat nie wyskoczył, który świadczyłby,że padła nagrywarka. Próbowałam na płytkach rw ale to samo było :) Odisntalowałam Nero, zainstalowałam inną wersję. Jedną płytkę dvd mi nie nagrało-pod koniec wyskoczył jakiś błąd [teraz nie pamiętam dokładnie jaki..ale nie był to błąd kalibracji mocy.] później nagrałam raz jeszcze płytkę tego samego producenta i tym razem wszystko przebiegło bez problemu :D dodam,że na innym programie do nagrywania płyt wszytsko wypala świetnie :) tak więc nie jest to wina płyt czy nagrywarki :D :) teraz wersja nero, którą mam zainstlowaną to nero 6.6.0.18..wcześniej też jakąś wersję 6.x.x.x miałam.sama już nie wiem czemu czasem nero świruje :( :) Dołączona grafika czy to może być spowodowane tym,że strasznie jest nagrzany dvd-rom..tzn. płytka, która była w środku jets ciepła ?? :D

W temacie: [cd/dvd] Nero błędnie wskazuje wolne miejsce

06 11 2006 - 21:15

dzieki za rady, ale już wcześniej znalazłam rozwiązanie, wystarczyło tylko odznaczyć jedną opcję i działa jak wcześniej :D musiało sie to zaptaszkować jak zainstalowałam nero bo wczesniej mi się wieszało, a nie zauważyłam bo dopiero teraz dogrywałam do płytek wielosesyjnych inne pliki :D

p.s. temat do zamknięcia bądź skasowania.