- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Tematy: L4E
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 17
- Odwiedzin: 1 767
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
Moje tematy
plusy / odrzucone
30 01 2008 - 14:53
nie wiem czy bylo ale czy nie warto wprowadzic przyznawanie pochwal/plusow userom ????
Ktore glosiki lepsze ?
29 01 2008 - 21:42
Zamierzam kupic glosniki - najbardziej potrzebne sa do muzyki
zastanawiam sie nad
Creative Giga Works T20
lub
I-BOX 2.1 MADISON
jakie polecacie, jak juz mowilem do muzyki zeby byly odpowiednie - moze jakies inne ktos wynajdzie
zastanawiam sie nad
Creative Giga Works T20
lub
I-BOX 2.1 MADISON
jakie polecacie, jak juz mowilem do muzyki zeby byly odpowiednie - moze jakies inne ktos wynajdzie
Problem z grafika
28 01 2008 - 23:10
witam mam problem z grafika GF 7600GT EvGA
mam kompa od (13 stycznia 2007) nieco ponad rok
wszystko dzialalo ok az w grudniu 2007 podczas gry w css zacial sie obraz i zrestartowal komputer po czym wlaczyl dajac taki efekt

wlaczajac kilka razy po tym wlanczal sie normalnie lecz czasami zdazlalo sie ze robilo sie tak i nie przechodzilo po czym moglem uzywac kilka nastepnych dni ....
tak wlaczal sie css

czyli wlaczam obraz sie zacina i koniec
oddalem 3tygodnie temu rowno do serwisu:
- +1gb ramu
- wymieniona po opisaniu problemu karta na gf 8600 256 ddr3 Sparkle
w sobote otrzymalem komputer czyli prawie po 3tygodniach
po instalacji wszystko ladnie chodzi az nagle ...... ekran sie zacina i restart co dziwne wlaczal sie normalnie tyle ze po kolejnych kilku godzinach uzytkowania robi sie to samo :

WAŻNE po otrzymaniu z serwisu (wymiana karty graficznej) przy uruchamianiu nie ma pionowych paskow ani kolorowych wszystko wlacza sie normalnie tyle tylko ze w czasie uzytkowania sie zacina i taki efekt jak na zdjeciu
mam kompa od (13 stycznia 2007) nieco ponad rok
wszystko dzialalo ok az w grudniu 2007 podczas gry w css zacial sie obraz i zrestartowal komputer po czym wlaczyl dajac taki efekt

wlaczajac kilka razy po tym wlanczal sie normalnie lecz czasami zdazlalo sie ze robilo sie tak i nie przechodzilo po czym moglem uzywac kilka nastepnych dni ....
tak wlaczal sie css

czyli wlaczam obraz sie zacina i koniec
oddalem 3tygodnie temu rowno do serwisu:
- +1gb ramu
- wymieniona po opisaniu problemu karta na gf 8600 256 ddr3 Sparkle
w sobote otrzymalem komputer czyli prawie po 3tygodniach
po instalacji wszystko ladnie chodzi az nagle ...... ekran sie zacina i restart co dziwne wlaczal sie normalnie tyle ze po kolejnych kilku godzinach uzytkowania robi sie to samo :

WAŻNE po otrzymaniu z serwisu (wymiana karty graficznej) przy uruchamianiu nie ma pionowych paskow ani kolorowych wszystko wlacza sie normalnie tyle tylko ze w czasie uzytkowania sie zacina i taki efekt jak na zdjeciu
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Tematy: L4E
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość