jak juz wspominalem na razie zostane przy x-230 logitechu, iboxy odpadly tylko jeszcze zapytam jak sie przedstawiaja creativy t3100 waszym zdaniem
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: L4E
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 17
- Odwiedzin: 1 767
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
Moje posty
W temacie: Ktore glosiki lepsze ?
05 02 2008 - 11:46
chodzi o 2.0 lub 2.1, rzeczywiscie nie wspomnialem ale o takie wlasnie mi chodzi 
jak juz wspominalem na razie zostane przy x-230 logitechu, iboxy odpadly tylko jeszcze zapytam jak sie przedstawiaja creativy t3100 waszym zdaniem
W temacie: Userbary i avki własnej roboty
03 02 2008 - 14:45
w photoshopie pewno
03 02 2008 - 14:41
ok dziekuje bardzo wszystkim za pomoc, o karcie pomysle po zakupie glosnikow, glosniki jak na razie x-230 wezme ale jeszcze pytanie co sadzicie o
I-BOX 2.1 MADISON
http://img.nokaut.pl/p/e5/f1/e5f17380e1885b3a1554fdddafab371b500x500.jpg
Typ zestawu: 2.1; Moc głośnika niskotonowego (RMS): 20 W; Moc głośnika satelitarnego (RMS): 7,5 W; Dolna częstotliwość: 20 Hz; Górna częstotliwość: 20 kHz; Dekoder dźwieku: Brak; Ekranowanie magnetyczne: Tak; Zasilacz: Wewnętrzny; Pilot: Przewodowy; Kolor: Czarny
I-BOX 2.1 MADISON
http://img.nokaut.pl/p/e5/f1/e5f17380e1885b3a1554fdddafab371b500x500.jpg
Typ zestawu: 2.1; Moc głośnika niskotonowego (RMS): 20 W; Moc głośnika satelitarnego (RMS): 7,5 W; Dolna częstotliwość: 20 Hz; Górna częstotliwość: 20 kHz; Dekoder dźwieku: Brak; Ekranowanie magnetyczne: Tak; Zasilacz: Wewnętrzny; Pilot: Przewodowy; Kolor: Czarny
W temacie: plusy / odrzucone
01 02 2008 - 23:20
no macie racje o rywalizacji ale
osoba ktora naprawde pomaga jest naprawde widoczna i zasluguje na pochwale
do tego pkt. do regulaminu o plusach "jak uznajesz ze ktos pomogl dajesz plusa" czy cos takiego, moim zdaniem bardzo przydatne ale mam nadzieje ze przejdzie bo to forum komputerowe to niektorzy zaslogoja chociaz na marnego +
osoba ktora naprawde pomaga jest naprawde widoczna i zasluguje na pochwale
do tego pkt. do regulaminu o plusach "jak uznajesz ze ktos pomogl dajesz plusa" czy cos takiego, moim zdaniem bardzo przydatne ale mam nadzieje ze przejdzie bo to forum komputerowe to niektorzy zaslogoja chociaz na marnego +
01 02 2008 - 23:08
muzyka techno
karta zintegrowana, polecacie kupic ? jak tak to jaka bo za duzo nie mam na nia
karta zintegrowana, polecacie kupic ? jak tak to jaka bo za duzo nie mam na nia
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: L4E
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość