Pozdrawiam.
Kopiowanie bez wirusów
Rozpoczęty przez
Majkelol
, 22 12 2008 01:37
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 22 12 2008 - 01:37
Witam. Przepraszam od razu jeśli nie w tym temacie co trzeba ( proszę wtedy o przeniesienie, bez usuwania tematu ). Mój komputer jest zainfekowany wirusem Win32 Virtob.. Dołączam raport ze skanowania Kasperskym online. Chodzi mi o to: posiadam dysk zewnętrzny 500GB i chciałbym wszyskie niezainfekowane pliki (zdjęcia, muzyka, filmy, moje prace w photoshopie itp.) skopiować na dysk zewnętrzny, aby móc zrobić formata. Proszę zapoznajcie się z dołączonym raportem skanowania i pomóżcie mi. Co i jak zrobić, aby wszystko co się da można było skopiować na dysk.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Napisano 22 12 2008 - 12:01
Daj loga z Hijackthisa i combofixa
Będzie trudno przenieść nie zainfekowane pliki
pobierz i uruchom
ftp://guest:guest@ftp01.akk.net.pl/pliki/...szczepionki.exe
ftp://guest:guest@ftp01.akk.net.pl/pliki/removal/mcafee.exe
Będzie trudno przenieść nie zainfekowane pliki
pobierz i uruchom
ftp://guest:guest@ftp01.akk.net.pl/pliki/...szczepionki.exe
ftp://guest:guest@ftp01.akk.net.pl/pliki/removal/mcafee.exe
Napisano 22 12 2008 - 15:47
O wszystkim pisaliśmy tutaj
/Wirus-win32-Virtob-t32158/
także to jest ten sam wirus z tymi samymi problemami, chodzi mi tylko o skopiowanie tego co sie da na dysk zewnetrzny bez wirusow
/Wirus-win32-Virtob-t32158/
także to jest ten sam wirus z tymi samymi problemami, chodzi mi tylko o skopiowanie tego co sie da na dysk zewnetrzny bez wirusow
Napisano 22 12 2008 - 15:51
Ściągnij z neta Linuksa, odpal go z płyty i przenieś pliki. Wirusy dla Windows w środowisku Linuksowym będą bezbronne.
Napisano 22 12 2008 - 15:52
aha myślę możesz spróbować z jednym jakimś plikiem przerzuć go na dysk i na innym kompie przeskanuj
tak naprawdę ten virus infekuję pliki *.exe czyli aplikację a takich danych jak muzyka , filmy nie powinny być zakażone
tak naprawdę ten virus infekuję pliki *.exe czyli aplikację a takich danych jak muzyka , filmy nie powinny być zakażone
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych