Zastanawiam sie jak mozna ustawic dodatkowe klawisze w tej myszy tak, zeby aplikacje wykrywaly je jako np. 5 klawisz myszy.
Chodzi mi o te 2 klawisze z boku, guzik "z lupa" i przechylanie rolki na boki.
Zalaczone oprogramowanie przez producenta pozawala mi jedynie na przypisanie im sekwencji klawiszy z klawiatury albo funkcje specjalne typu kopiuj/wklej/szukaj itp..
Ew. czy jest do tego jakis program?
Z gory dziekuje.
edit: Uzywam Windows XP Pro jakby co;P
Jak wlaczyc wszystkie klawisze w myszy logitech MX 620
Rozpoczęty przez
siema_co
, 20 07 2008 12:22
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20 07 2008 - 12:22
Gość_Wojtex16_*
Napisano 20 07 2008 - 13:01
O ile się nie myle to te klawisze, dzialają w przeglądarce internetowej gdzie:Chodzi mi o te 2 klawisze z boku, guzik "z lupa" i przechylanie rolki na boki.
-2 klawisze z boku to: Wtecz i Dalej (chodzi o te strałki w przeglądarce Lewo i Prawo)
-lupa podejżewam że do powiekszania stron (również w przeglądaniu zdjęć w windowsie powinno działać)
-przechylanie rolki to o ile się nie myle to jest do przesuwania obrazów lewo i prawo jeśli nie mieszczą się na ekranie (np. jeśli w windowsie przeglądasz zdjęcie i je powiekszysz to można rolkę przechylić w lewo i prawo).
Napisano 20 07 2008 - 13:53
to sa domyslne ustawienia, mozna je w kazdej chwili zmienic.
chodzi mi o to zeby np. gra wykrywala je jako np. piaty przycisk myszy. bo tak to wszystkie aplikacje wykrywaja ja jako zwykla mysz 3-przyciskowa z rolka bo te wszystkie wstecz, kopiuj itp. sa bezuzyteczne tam.
chodzi mi o to zeby np. gra wykrywala je jako np. piaty przycisk myszy. bo tak to wszystkie aplikacje wykrywaja ja jako zwykla mysz 3-przyciskowa z rolka bo te wszystkie wstecz, kopiuj itp. sa bezuzyteczne tam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych