Skocz do zawartości

F13

OFFLINE Ostatnio: 24 02 2008 20:18
-----

Moje posty

W temacie: tynet tv do PC i laptopa

24 02 2008 - 19:11

Ja osobiscie korzystam z tego tunera http://allegro.pl/item312607527_20_tuner_u...izja_pilot.html
Jest pod usb, wiec mozesz go podlaczyc do komputera PC jak i laptopa. Tuner ponadto posiada funkcje dvb-t (cyfrowa telewizja naziemna).
Mam go juz ok miesiaca i wszystko jest w najlepszym porzadku:)

W temacie: Windows nie odpala

07 02 2008 - 19:46

Sytuacja wyglada tak, ze wczoraj ponownie zaisntalowalem win pro i udalo udalo mi sie zainstalowac na nim nod32. Niestty program nic nie wykryl.

Po drugim restarcie sytuacja powtorzyla sie z wyzej opisana.
Teraz sprobuje pzreskanowac dysk HDD Regenerator

EDIT...

W tej chwili dalej mecze moj dysk HDD Regenerator i wyglada na to, ze dysk jest sprawny( sprawdzilem ok 90 gb na 120gb)

Zatem pojawia sie pytanie - co zawodzi?

Czy to oznaka, że coś już ledwo zipie, albo całkowicie padło?? Co to może być - karta grafiki, procesor, płyta główna???

Laptop liczy sobie ok 3 miesiecy, zatem jest objety gwarancja, ale wlasnie........... czy w razie przegrzania np procesora lub grafiki moge liczyc na gwarancje producenta??

W temacie: Windows nie odpala

06 02 2008 - 19:59

Hmm...Jesli chodzi o bios to mam ustawione na ide mode.
Jesli chodzi o problem, ktory opisalem wyzej to robi sie nieciekawie. Zaisntalowalem ponownie xp pro, na sformatowany dysk i wszystko ladnie chodzilo do momentu kiedy 3 raz zrestartowalem komputer. Znowu laptop zaczal sie wieszac przy uruchamianiu windowsa:(