Witam. mam dziwny problem a mianowice wyskakuja mi na ekranie jakies dziwne paski i komputer sie zawiesza, karta ASUS HD 3650 512MB, zamieszcze zdjecie i wtedy sami zobaczycie moze ktos juz mial taki problem pozdrawiam PS. to zdjecie na miniaturce wyglada jakby byla plaza, niebo i morze ale powiekszcie je i zobaczycie ze tak nie jest

Dziwny problem z komputerem, jakies paski i zawias
Rozpoczęty przez
minol
, 30 05 2008 11:48
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 30 05 2008 - 11:48
Napisano 30 05 2008 - 11:55
uuu nie ładnie to wygląda.
Wyciągnij kartę z komputera i przeczyść slot karty graf. na płycie głównej, przy okazji przeczyść też radiator. (u mnie to pomogło)
Jeśli to nic nie da to pewnie karta się przegrzała i zepsuła, lub monitor.
Wyciągnij kartę z komputera i przeczyść slot karty graf. na płycie głównej, przy okazji przeczyść też radiator. (u mnie to pomogło)
Jeśli to nic nie da to pewnie karta się przegrzała i zepsuła, lub monitor.
Napisano 30 05 2008 - 11:57
Witam hary a czy miales podobny problem? dobrze ze komp jest na gwarancj wiec jak cos to go oddam, ale jest to denerwujace robisz cos a tutaj zonk
Napisano 30 05 2008 - 12:01
ewidentnie karta - skoro masz kompa na gwarancji to oddaj go nie baw się z tym sam. Ja przynajmniej tak bym zrobiły ;-)
Napisano 30 05 2008 - 12:23
najprawdopodobniej tak zrobie ze oddam na gwarancje ale wyczyscic moglem poniewaz gwarancje mam na kazdy podzespol osobno, pozdrawiam, a zacie moze jakies dobre programy testujace karte graficzna zeby ja sprawdzic i dowiedzie sie dokladnie co jest z nia nie tak
Napisano 30 05 2008 - 12:32
Miałem podobny problem z GF 5500.
Weksel ma racje oddaj kompa na gwarancję.
Mógłbyś jeszcze podać parametry. Ciekawe jaki masz zasilacz....
Weksel ma racje oddaj kompa na gwarancję.
Mógłbyś jeszcze podać parametry. Ciekawe jaki masz zasilacz....
Napisano 30 05 2008 - 16:27
Zasilacz jest slaby bo 300W ale jak dzwonilem do goscia i jak z nim rozmawialem to powiedzial ze ten komputer byl testowany na takim zasilaczu i przeszdl testy i taki wpakowali oddam na gwarancje w poniedzialek a potem musze zmienic zasilacz na wlasny koszt bo z nimi niema co o tym rozmawiac bo to jest niemozliwe pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych