Wczoraj napisali mi smsa że już jest naprawiony, dzisiaj odebrałem i wszystko jest ok, szczerze nie pytałem się o przyczynę, ale coś z systemem było. Mimo wszystko dzięki za poświęcenie twojego czasu jestem wdzięczny.
Teraz chyba można zamknąć ;p.
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Brodziux
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 8
- Odwiedzin: 1 299
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Sierpień 23, 1995
-
O mnie
-
GG
6419913
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Vista
0
Neutralna
Znajomi
Brodziux nie posiada znajomych
Moje posty
W temacie: Blue Screen Ntfs.sys win 7
22 10 2011 - 18:18
07 10 2011 - 23:24
Hmm, zrobiłem to co powinienem na początku zrobić.
Zaniosłem kompa do naprawy i powiedzieli że od 10-14 dnich roboczych zrobią.
No cóż, chciałem wykorzystać wszystkie możliwości i wykorzystałem takie jakie sam umiałem, ale i tak w końcu zaniosłem go do naprawy(trochę mi się nie chciało, bo mieszkam w Niemczech;p).
Bardzo Dziękuje za fatygę chociaż się trochę nie słuchałem no cóż na koniec wszystko jest ok.
Można zamknąć dam ci reputa jak się da ;p.
Zaniosłem kompa do naprawy i powiedzieli że od 10-14 dnich roboczych zrobią.
No cóż, chciałem wykorzystać wszystkie możliwości i wykorzystałem takie jakie sam umiałem, ale i tak w końcu zaniosłem go do naprawy(trochę mi się nie chciało, bo mieszkam w Niemczech;p).
Bardzo Dziękuje za fatygę chociaż się trochę nie słuchałem no cóż na koniec wszystko jest ok.
Można zamknąć dam ci reputa jak się da ;p.
06 10 2011 - 22:42
Próbowałem z tym Windowsem 7 parę razy ale nie udaje mi się bo i tak wyskakuje blue screen ale wyłączyłem sterowniki te AHCI czy RAID załadowuje się system ale nie wyszukuje dysków mogę może zrobić jakoś to? Np. skopiować na jakiś pendrive te sterownik do dysków (tych C: D:) i zformatować?
29 09 2011 - 21:57
Ach tak ale jest możliwość że kości ramu się spaliły?
I wiem że mi Pan tak doradza lecz usłyszałem że jest całkiem dupna gwarancja i będę musiał 4-6 tygodni czekać, więc myślę żeby przeinstalować system(przynajmniej spróbować) a jak nie podziała to spróbowałbym z wyjęciem kostek i ponownym włożeniem jak pan doradzał.
I wiem że mi Pan tak doradza lecz usłyszałem że jest całkiem dupna gwarancja i będę musiał 4-6 tygodni czekać, więc myślę żeby przeinstalować system(przynajmniej spróbować) a jak nie podziała to spróbowałbym z wyjęciem kostek i ponownym włożeniem jak pan doradzał.
28 09 2011 - 23:23
Rozumiem, ale wie Pan może czy muszę iść z rodzicami czy mogę iść sam, bo oni pracują jutro cały dzień i nie wiem czy przyjmą mi ten komputer do naprawy.
Nie ma może jakiegoś innego sposobu np. zainstalowanie tego sterownika który mi nie działa i którego nie mogę znaleźć? Lub zainstalowanie windowsa 7 i wybrać opcje napraw jeśli jest taka możliwość.
Nie ma może jakiegoś innego sposobu np. zainstalowanie tego sterownika który mi nie działa i którego nie mogę znaleźć? Lub zainstalowanie windowsa 7 i wybrać opcje napraw jeśli jest taka możliwość.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Brodziux
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość