Skocz do zawartości

Andzin

OFFLINE Ostatnio: 01 04 2009 11:18
-----

Moje posty

W temacie: wymiana procesora - zostaly nozki w gniezdzie.

17 03 2009 - 13:28

No czegos sie nauczylem i poszukalem SL6WK w sieci i mi wyskoczylo ze S478 i te wszystkie parametry. A plyta to chlip, ale pewnie do gabloty pamiatkowej, bo powyrwalem w roznych miejscach te nozki.
A caly incydent wzial sie z tego, ze kupilem na allegro procka,ale koles pewnie taki sam orzel jak ja, umiescil w zlej kategorii proc.A ja sadzac ze dostalem dobry,z nozkami,spanikowalem ze moj nozki zostawil,bo zle wyjalem.Takze madry allegronowicz po szkodzie:P teraz sprawdzam po aukcjach i w sumie plyty do S775 sa duzo tansze niz 478,kurcze,why?:P
biednemu zawsze wiatr wieje w oczy...

Nie cytuj postu który znajduje się bez pośrednio nad Twoim.

W temacie: wymiana procesora - zostaly nozki w gniezdzie.

17 03 2009 - 12:22

o cholera,to wszystko spie*****lilem:(( teraz plyta gl. do wymiany - bo probowalem te nozki wyjmowaac :)(, hehe, taki plus zeby dobrac do zakupionego procka :P
zakupilem INTEL PENTIUM 4 3GHz ? 512 ? 800 socket SL6WK MALAY z wiatraczkiem.Teraz doradzcie w miare tania plyte.Kurde,a tak lubilem swojego Asusa ;) zeby nie bylo ze kupuje znow plyte z nozkami :P

wielkie dzieki za szybka odpowiedz Czarcik. Szkoda, ale cofnac sie nie da, bo kazdy blad ma swoja cene, ale w zamian jakas nauke sie wyciagnelo.Chlip.No nie pomyslal czlowiek, ze proc bez nozek chodzi:P