- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: zustol
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 15
- Odwiedzin: 1 641
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
0
Neutralna
Moje posty
W temacie: Toshiba M70
04 09 2006 - 11:57
Kolego dziekuje ci serdecznie za wszystko z emi pomogles naprawde jestes znawca w tym temacie naprawde szacunek dla ciebie kumplu i oby tak dalej Tacy ludzie sa tutaj potrzebni slyszycie Tacy tylko i wylacznie
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
! Dziekuje jeszcze raz szacuneczek
!
!
!
!
!
W temacie: Toshiba M70
03 09 2006 - 20:46
Grafika taka mowisz spoczko sciagnalem sobie ta 1 sterownik ide instalowac na laptopie a wiesz moze jaki sterownik do muzyki tez zapewne zintegrowana karta ale skad wziasc ?? Dziekuje serdecznie
W temacie: Myszka-Problem
24 08 2006 - 15:34
A czy powodem moze byc przejsciowka bo odziwo zobaczylem teraz że myszka miala przejsciowke z usb na ten wtyk tam gdzie klawiatura i myszka na te starsze wejscia a myszka jest optyczna moze pod u USB idzie inaczej napiecie i to bylo powodem resetowania sie kapa i wieszania sie programow Jestem ciekaw waszej opini Pozdrawiam Przelozylem myszke pod wejscie teraz samo USB bez przejsciowki Pozdrawiam serdecznie
24 08 2006 - 11:53
Ale mi sie myszla moe woesza tylko programy sie wieszają
Czytajcie uwaznie
to jednak moze byc powodem wieszania sie programow myszka ?? myszkamoge ruszac jak sie zawiesi program tylko moge ruszac myszka bo wszystko jest zawieszone Takze nie wiem czy mnie dobrze zrozumieliscie
23 08 2006 - 23:25
Kolego nie firefox bo byl przeinstalowany nie dzieje sie to tylko na firefoxie ale na innych programach tez jak GG tlen itp .... nie tylko na firefoxie ....... widze ze jednak nie masz pojęcia
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: zustol
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość