- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: zochus
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 21
- Odwiedzin: 863
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
GG
1050087
Moje posty
W temacie: Jak zamocowac Nagrywarke
09 02 2008 - 12:30
dam ci rade. wejdz na www.ebay.pl albo www.allegro.pl tam napewno cos takiego znajdziesz za grosze.
W temacie: problem z obrazem
09 02 2008 - 10:44
Monitor nie powinien pasc tak wiec jak masz szanse to sprawdz grafike a jak nie to sprawdz monitor. Jak po podpieciu innego mointora bedzie sie to dzialo to najprawdopodobniej grafika a jak nie to tylko monitor i powinien byc jescze na gwarancji. Odpisz jak sprawdzisz monitor bo to jest najistotniejsze.
W temacie: Komputer się nie uruchamia/zawiesza
09 02 2008 - 01:12
Dwa pytania. Czy masz zintegrowana karte graficzna na plycie? I czy twoja nowa karta potrzebuje zewnetrzne zailanie tak jak np HDD?
W temacie: Opcje Folderów...
09 02 2008 - 01:09
no to na tym etapie to raczej ci nie pomoze juz zadne przywracanie ale mozesz zrobic reinstalke systemu. Jak masz szybki komputer to to ci powinno zajac jakies 20 minut w przypadku Windows XP Professional.
W temacie: Komp resetuje się przy starcie
09 02 2008 - 01:08
Hmm...
Mialem tydzien temu podobny przypadek tylko ze komputer wieszal sie albo restartowal po uruchomieniu komputera i otworzeniu jakiejs aplikacji.
Uracz mnie informacja o twoim kompie a co najwazniejsze zasilaczu, poniewaz to jest prawdopodobnie jego wina.
Mialem tydzien temu podobny przypadek tylko ze komputer wieszal sie albo restartowal po uruchomieniu komputera i otworzeniu jakiejs aplikacji.
Uracz mnie informacja o twoim kompie a co najwazniejsze zasilaczu, poniewaz to jest prawdopodobnie jego wina.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: zochus
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość