Skocz do zawartości

zmaciejz

OFFLINE Ostatnio: 10 07 2009 13:28
-----

Moje tematy

Szukam lcd z component

14 08 2008 - 13:51

witam. szukam monitora lcd 24 cale koniecznie z wejściem component. Nie interesuja mnie monitory z wystaw itp, tylko nówki. ma ktos jakies propozycje?

dzięki!

Jaki najlepszy i co powiecie o gateway?

13 08 2008 - 09:14

witam. nisze sie z zamiarem kupienia monitora 24" . mam na oku ten:

http://www.allegro.pl/item415299580_wyprze...rot_14_dni.html

jako o modelu i ogólnie o tej firmie

i jeśli można prosił bym o wasze propozycje, zależy mi na złączu component i cenie do 1200

dzięki!

zalany komputer

12 08 2008 - 12:07

witam. sąsiad z góry zalał mi pokój i niestety komputer działa:P są na nim widoczne sladyze byl mokry ale wszystko chodzi. co zrobic żeby komputer wyglądał na uszkodzony przez zalanie? chodzi mi o to żeby dostac sianko z ubezpieczenia. może macie doświadczenie co w takim przypadku sprawdzają ludzie z ubezpieczalni? bo może wystarczy wsadzic zepsutyzasilacz i juz sptwierdą ze zepstue, a może bedą drążyc głębiej? i jeszcze jedno.. wie ktos ile dostane za 3 latni komputer z ubezpieczenia? wiem że mało ale tak z ciekawości, czy jest sens wogóle sie w to bawić.

pozdrawiam i dzięki za odp

Jak zasilić wiatraki z kompa?

21 07 2008 - 22:43

witam.

chciał bym zastosowac wiatraczki uzywane w prockach itd. do zbudowania podstawki ktora chłodziła by mojego xboxa. Wie ktos może jak podłączyc takie wiatraczki do zasilania tzn jakies przejściówki żeby szło przez usb albo przez zwykłą wtyczke do prądu?