Skocz do zawartości

Zibit

OFFLINE Ostatnio: 02 09 2012 16:19
-----

Moje posty

W temacie: Nowa karta graficzna,czarny ekran.

24 08 2012 - 22:55

Zwykłe sterowniki dadzą coś? Mi się wydaje że może chodzić o tą płyte..mam tam stary bios i chyba temu nie czyta tej karty.Okej ściągne stery.

Wiadome że nie będzie działać, nie działa.Co zwykłe sterowniki mogą dać?O to chodzi że się w ogole nie włancza monitor.. nie mam żadnych artefaktów albo zacinek systemu..Bios jak zaktualizowac?

Dzięki....

No pomoże ktoś? :E

W temacie: W jakie gry MMO graliście i co polecacie?

19 08 2012 - 23:47

Wszystkie sa bee ale to przez ludzi.. Hmm może Elsword.

W temacie: Gry Wszechczasów

16 08 2012 - 18:53

Gry Wszechczasów według mnie , przykłady:
PC:
Seria Gothic,Hype The Time Quest,Seria PoP,Seria Legancy of Kain,Rayman 3 i wiele innych.
PS(dużo nie grałem ale spodobało mi się pare tytułów):Rayman 2,Crash,X-men i zapewne wiele innych gier jest mega.
PS2(też dużo nie grałem):DBZ BT3,Def Jam NY i zapewne wiele innych
Xbox(też :D ):Ninja Gaiden.
X360/PS3(tutaj dopiero licho ale widzę pare apetycznych tytułów):Ninja Gaiden 2 i 3,Gry Naruto,God of War i zapewne wiele innych.
Nes/Pegasus:Seria Ninja Gaiden,Contra,Kaiketsu Yanchamaru 3,Final Fight,Mitsume ga Tooru i wiele innych.
SNES(tylko na emu troszkę grałem):Legend of The Mystical Ninja,PoP 2 i zapewne wiele innych
Amiga:Lemings,Super Frog i zapewne wiele innych
Commodore 64:Zapomniałem ale grałem w pare gierek i były dobre
Jakiś inny Commodore?:Lode Runner i zapewne wiele innych
GameBoyAdvance:Seria Pokemon,Final Fantasy,Golden Sun i wiele innych :D
DOS bodajże,moje pierwsze gry na PC:Alladyn,Herkules

Tylko tyle miałem styczności z platformami.

Dlaczego Gothic...bo to epicka gra która ma swój klimat.Jak na tamte czasy to grafika superowa,oprawa muzyczna kozacka.Od Zera do Bohatera :) Co tutaj dużo mówić ta gra jest jedna z tych przy których się łezka kreci.

Dlaczego DB BT3...bo to świetna nawalanka która ma więcej do zaoferowania niż jakiś Tekken czy Mortal Kombat.Świetnie się gra i polecam zwłaszcza fanom DB :)

Ninja Gaiden NES...Może dzisiejsze pokolenie nic nie widzi w tej grze ale dla mnie ta gra jest piękna do teraz.Są emocje,dobra fabuła,oprawa muzyczna,klimat i nie za łatwy poziom trudności.Ah jak ja uwielbiam pokonywać zło :)

Wszystkich nie bede opisywał :)

Ooo jeszcze 3 gry wszechczasów to Metin2,Tibia,CS !!! Hahahaha żartuję :)

W temacie: Pochwal się swoim sprzętem.

15 08 2012 - 14:21

CPU: AMD Athlon 64 3200+ 2.01 @ 2.51
GPU: GF 6600 @
RAM: 3GB Dual Channel choć da się Triple :D DDR400
HDD: 40GB zawsze pełny :D
MYSZ: 4TECH OP-620D
SYSTEM: Windows XP SP3
PŁYTA:GA-K8NF-9
ZASILACZ:Tracer 4life (wiem zbyt potężny na taki sprzęt)

Gothic 3 ładnie śmiga :)