Skocz do zawartości

zexel

OFFLINE Ostatnio: 19 10 2006 17:00
-----

Moje posty

W temacie: PNY Quadro FX 5500SDI

18 09 2006 - 00:12

To karta dla zawodowych grafików ...
Ich ceny są wygórowane w przeciwieństwie do popytu na te karty kupuja je glownie firmy ... ktore moga sobie na to pozwolic ..
Wiekszosc kart nvidia jest modowalnych na quadro osobiscie sam sie w to bawiłem...

MODOWALNYCH??????? to znaczy jak... przecież wiekszość kart z serii Quadro ma wiecej niz jeden procesor graficzny... więc na czym miałby polegać owy modding??? Programowo to i tak lipa z tego wyjdzie, bo co ma Ci niby dać w tym przypadku wgrywanie biosów i inne zabiegi tuningowe??? A przeciez nie dolutujesz dodatkowych procesorów graficznych, bo niby gdzie i do czego <lol>???

W temacie: pewne spostrzezenie dotyczace windows xp

17 09 2006 - 23:59

Norton? ja osobiście popiram - jak dla mnie norton to świetna sprawa, profesjonalny kombajn (mówimy oczywiście o pakiecie "norton system works") do wszystkiego. Antywirus jest skuteczny, a jak sie go połączy z Ad-ware Lavasoftu to już w ogóle. A co do samego nortona, to jest on bardzo dobrym narzędziem diagnostycznym i serwisowym, potrafi poradzić sobie z niemal każdym problemem zaistniałym w komputerze.
Nie wiem jak innym, ale mnie nic nie zamula, a aktualizacja mam powyłączane, bo z nimi to jak z kulą u nogi... komputer nie raczy się ruszyć.... Ale połączenie podsawowej windy z nortonem to genialna sprawa
Polecam wszystkim.
PS. "osoby cierpiące na zamulanie" spowodowane wysokimi wymaganiam nowszych nortonów z regóły korzystaja za starszych komputerów... I tu potrafi pojawić sie zgrzyt...
Pozdrawiam