- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: yokas
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 6
- Odwiedzin: 1 225
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
0
Neutralna
Moje posty
W temacie: Free Calculator
15 10 2007 - 17:39
ja poszedłem do komisu dałem 100 zł i mam po simie;] wiem że to drogo ale nie po to kupiłem fon żeby leżał na półce a zanim ktoś mi odpowie w tym temacie to będzie wypadało już zmienic fona
W temacie: Simlock Sagem
29 09 2007 - 13:46
Typowe chamskie "pomocy""proszę o pomoc" ale żadnych odpowiedzi nie widać.
Co za ludzie. Zeby cos dostac najpierw trzeba cos dac, a tu panowie po jednym poscie i juz pomocy ratunku,
a nikomu nie pomogli.ehh
stary a co sie czepiasz ludzi?? Ty chyba też miałeś kiedyś 1 posta
wiadomo że jeśli nie jesteś z czerwonego krzyżu to nie lubisz udzielac pomocy za nic ale pomyśl że z czasem sam znajdziesz się w sytuacji w której bedziesz potrzebował pomocy od kogoś kogo nie znasz i co wtedy?? zresztą sam początek Twojego postu już adekwatnie odzwierciedlił Twój poziom, otóż ja jak i wielu innych mieszkańcow planety ziemia nie uważam żeby słowa "proszę o pomoc" były chamskie... to tyle sory że sie rozpisuje ale wkurzają mnie ignoranci
W temacie: Free Calculator
29 09 2007 - 13:09
yyy... nie da rady sam mam taką nokie i usiłuje zdjąc sima podobno sie da ale za pomocą kabla...
masz tu link do tematu w którym jest programik ale nieco wadliwy:
/Simlock-Nokia-BB5-t7934/
masz tu link do tematu w którym jest programik ale nieco wadliwy:
/Simlock-Nokia-BB5-t7934/
W temacie: Simlock Nokia BB5
29 09 2007 - 13:07
jest wogóle kabel DKU-5 do N3110C?? ten programik też mi nie działa ale możliwe że przed instalacją trzeba kabel podłączyc... niech ktoś stestuje i napisze czy tak jest bo nie wiem czy kupic kabel, czy zdjąc sima za 100 zł :|
a tak btw... nokia 3110C nie ma nawet wejścia do kabla DKU-5 ma tylko do DKU-2 a co za tym idzie chyba Admin podał błędną informacje <myśli>
a tak btw... nokia 3110C nie ma nawet wejścia do kabla DKU-5 ma tylko do DKU-2 a co za tym idzie chyba Admin podał błędną informacje <myśli>
W temacie: Simlock Nokia 3310
26 09 2007 - 00:23
to chyba jesteś troche nie na czasie
ja mam ten sam problem co kolega wyżej :| help!!
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: yokas
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość