Skocz do zawartości

wzn

OFFLINE Ostatnio: 07 10 2006 23:16
-----

Moje tematy

udostepnianie internetu w sieci lan ?

05 10 2006 - 21:02

Witam mam pytanko bo slyszalem ze jest to mozliwe , bylem do niedawna z kuzynem w jednej sieci z internetem , na servwie jest postawiony hub dc do wymiany plikow. Kuzynek ostatnio zerwal umowe z naszym providerem ale dalej ma siec lan ( takie zasady w sieci) mimo ze nie ma juz internetu z naszej sieci i nie placi pieniedzy nie zablokowano mu sieci lan dziala dc, i wymiana w sieci osiedlowej

Pytanie brzmi czy istnieje mozliwosc ze udostepnie mu w jakis sposob moj internet ? tak by mogl zemna kozystac z niego bedac tylko w sieci LAN . Stal bym sie wtedy serverem i kuzyn mial by internet gdy moj komp byl by wlaczony. Prosze o pomoc slyszalem ze sa programy do udostepniania internetu w lanie z gory thx

oba kompy maja win xp sp2 z wylaczonym firewallem w windows

czekam i pozdrawiam

Sterowniki do kt. graficznej Radeon 9250

25 09 2006 - 12:33

Witam Wszystkich mam problem z karta graficzna ATI R 9250 Sapphire 128mb/128 bit . Problem polega na tym
ze gdy odpalam gre Far Cry lub nowo zainstalowana dzisiaj Just Cause, walą sie tekstury naprzyklad gdy ide po plazy i patrze w wode to z kazdego konta woda ma inny kolor tak samo jest z Niebem i trawą . Prosze o pomoc mam najnowsze sterowniki Catalyst 6.5 Probowalem tez innych sterów nic nie pomaga ;/

ATHLON 1600 +
640 MB RAM SDR
ATI RADEON 9250 Sapphire 128mb/128 bit

// Edytowane przez: Kisieluś