Mam Neostradę bez oprogramowania tylko sam modem zainstalowany- Połączenie sieciowe.Gdy zostawiam komputer włączony to czasem samowładnie zrywa mi się połączenie. Czy da się coś przestawić w ustawieniach?? ustawilem czas bezczynnosci przed rozlaczenie na nigdy i karte sieciowa ---> zarzadzanie energia--> odznaczylem zezwalaj na wylaczenie tego urzadzenia w celu oszczedzania energii. Mzoe mi ktos pomoc??
wyłącza mi się internet
Rozpoczęty przez
Maro111
, 24 05 2008 10:58
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 05 2008 - 10:58
Gość_Wojtex16_*
Napisano 24 05 2008 - 13:55
Przyczyn rozłączania internetu może być wiele. Używasz tel. stacjonarnego? Sprawdz inny mikrofiltr. Jeśli ci się rozłącza to możesz od razu się połączyć bez problemów?
Napisano 24 05 2008 - 14:37
Przyczyn rozłączania internetu może być wiele. Używasz tel. stacjonarnego? Sprawdz inny mikrofiltr. Jeśli ci się rozłącza to możesz od razu się połączyć bez problemów?
uzywam telefonu stacjonarnego. Kiedys gdy mialem oprogramowanie neostrady wszystko bylo w porzadku, nic sie nie rozlaczalo. gdy sie rozlacza to bez problemu laczy sie po raz kolejny - zaden blad nie wyskakuje
Napisano 24 05 2008 - 21:28
Z neostrada jest podobno taka historia że raz na 24h używania połączenie i tak się rozłączy (chodzi o coś z przyznawaniem adresów ip...
). Poza tym sieci tepsy są i tak mało stabilne. Mi też czasami się rozłącza. Jakby problem pojawiał się nagminnie to zadzwoń do obsługi klienta TP, zdarza się że problem leży po ich stronie a nie po stronie twojego kompa.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych