wojter2 to nie wina sprzętkomu czy tam inwazji czy jak to się tam zwie, tylko twojej ewidentnej nieporadności, nota bene nie wiem jakim cudem Ty jeszcze chodzisz po świecie, że jeszcze nie przewróciłeś się zaczepiając jedna nogą o drugą i dup o beton główką, chociaż może szkoda. Wystarczyło wykonać jeden telefon z opisem sytuacji do instytucji pod tytułem Federacja Konsumentów i od dawna cieszył byś się sprawnym a może jeszcze z niższą ceną sprzętem. No ale jak to mówią, "głupich nie sieją". Że się tak wyrażę, nie szkoda mi cię wcale, możesz to wysłać na żal.pl
A sprzętkom vel inwazja nie jest wcale taki zły w obliczu innych sklepów, zapewniam że są znacznie gorsze, nie ma na świecie w 100% pewnego sklepu, któremu nie zdarzają się wpadki. Chętnie posłuchałbym jeszcze drugiej strony bo twój opis może byś raz ,że subiektywny a dwa że od konkurencji i dopóki nie przedstawisz ewentualnej korespondencji to wybacz stary ale to wygląda na, po prostu zwykłą historyjkę sfrustrowanego znudzonego człeka.
Śmieszne jest to, ze uważasz,że jestem konkurencją;p Rozbawiłeś mnie tym wpisem dzieciaku. Dla uwierzytelnienia przy wolnym czasie powrzucam skany całej sprawy. Wszędzie dosłownie wszędzie na wszystkich forach, jak tylko starczy mi życia;p Ponadto sprawę naświetlam tylko po to, żeby następna osoba nie miała podobnych problemów. Dobrze ktoś wcześniej napisał podobne praktyki są wszędzie stosowane, a my jesteśmy konsumentami i musimy z tym walczyć. Twojego współczucia nie potrzebuje...
Tak, tak.. Powodzenia dzieciaku..

Moja zawartość
Nie podano