Skocz do zawartości

wojason55

OFFLINE Ostatnio: 05 02 2008 13:40
-----

Moje posty

W temacie: sama tapeta pulpit + nowy problem

31 08 2007 - 13:11

Witam udało mi się zeskanować dysk anty wirusem z aktualną bazą wirusów. Znalazł ponad 1000 "szkodników" ale teraz po uruchomieniu laptopa (win xp)oczywiście pokazuje mi się okno z logowaniem klikam na moje konto bo tylko takie jest on loguje (trwa uruchamianie) ale po dosłownie 2 sekundach pokazuje (trwa wylogowywanie) nie wiem co to może być. Proszę o pomoc. Dodam że w trybie awaryjnym dzieje się to samo.

30 08 2007 - 16:32

Dzięki sprawdze to.

30 08 2007 - 14:21

Nie antywirusa mam jednego ale nigdy go nie uruchamiałem bo mój laptop nie ma połączeń do internetu tylko ostatnio podłanczałem "pendrajwa" i chyba po tym nie uruchamia się do końca. Myślałem żeby wypiąć z niego dysk i podpiąć pod stacjonarny i zeskanować antywirusem ale nie wiem czy jest to możliwe. Dysk z laptopa mogę wyjąć bo jest wymienny tylko nie wiem czy i jak można go podpiąć pod stacjonarny. Bardzo zależy mi na danych z laptopa.

30 08 2007 - 13:34

Przywracanie systemu tylko nie wiem jak to się robi i chodzi mi o dane na dysku C chciałbym je zgrać. Kopię (recovery) na płycie mam ale chyba po wgraniu dane które mam zapisane zginą.

30 08 2007 - 10:17

Chodzi o to że nic nie mogę zrobić jest tylko tapeta żaden przycisk nie reaguje. Udało mi się tylko uruchomić przez skrót klawiszy "Uruchom" (pod dłuższym oczekiwaniu). i msconfig ale tam jest ok