- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: wojason55
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 7
- Odwiedzin: 587
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
-
Moje posty
W temacie: sama tapeta pulpit + nowy problem
31 08 2007 - 13:11
Witam udało mi się zeskanować dysk anty wirusem z aktualną bazą wirusów. Znalazł ponad 1000 "szkodników" ale teraz po uruchomieniu laptopa (win xp)oczywiście pokazuje mi się okno z logowaniem klikam na moje konto bo tylko takie jest on loguje (trwa uruchamianie) ale po dosłownie 2 sekundach pokazuje (trwa wylogowywanie) nie wiem co to może być. Proszę o pomoc. Dodam że w trybie awaryjnym dzieje się to samo.
30 08 2007 - 16:32
Dzięki sprawdze to.
30 08 2007 - 14:21
Nie antywirusa mam jednego ale nigdy go nie uruchamiałem bo mój laptop nie ma połączeń do internetu tylko ostatnio podłanczałem "pendrajwa" i chyba po tym nie uruchamia się do końca. Myślałem żeby wypiąć z niego dysk i podpiąć pod stacjonarny i zeskanować antywirusem ale nie wiem czy jest to możliwe. Dysk z laptopa mogę wyjąć bo jest wymienny tylko nie wiem czy i jak można go podpiąć pod stacjonarny. Bardzo zależy mi na danych z laptopa.
30 08 2007 - 13:34
Przywracanie systemu tylko nie wiem jak to się robi i chodzi mi o dane na dysku C chciałbym je zgrać. Kopię (recovery) na płycie mam ale chyba po wgraniu dane które mam zapisane zginą.
30 08 2007 - 10:17
Chodzi o to że nic nie mogę zrobić jest tylko tapeta żaden przycisk nie reaguje. Udało mi się tylko uruchomić przez skrót klawiszy "Uruchom" (pod dłuższym oczekiwaniu). i msconfig ale tam jest ok
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: wojason55
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość