No napęd jest to wiadomo ze go wykorzystam.
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: wisnia2000
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 12
- Odwiedzin: 463
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
windows7
0
Neutralna
Znajomi
wisnia2000 nie posiada znajomych
Ostatnio byli
Brak ostatnio odwiedzających do wyświetlenia
Moje posty
W temacie: Porownanie sprzętu do gier
09 01 2013 - 15:41
no komputer nie byl otwierany ze względu na gwarancję, była plomba itp 
08 01 2013 - 22:50
A faktycznie nawet mialem ułatwioną sprawe bo ktoś postarał się o takie pokrędełka do odkręcania 
OK tak więc oto zdjęcia

Generalnie z tego co widze, to plyta glowna jest na jednej ze scian, chlodzi ją wiatraczek widoczny na fotce, a po prawej stronie jest metalowy stelaż, na ktorym jest jakis tajemniczy przedmiot który jest chlodzony przez wiatraczek z kolorkiem (niebieskie podswietlenie)
Jak potrzebujecie troszke dokladniejszych zdjec to moge zrobic pare lepszych, bo robilem te na szybko.
OK tak więc oto zdjęcia

Generalnie z tego co widze, to plyta glowna jest na jednej ze scian, chlodzi ją wiatraczek widoczny na fotce, a po prawej stronie jest metalowy stelaż, na ktorym jest jakis tajemniczy przedmiot który jest chlodzony przez wiatraczek z kolorkiem (niebieskie podswietlenie)
Jak potrzebujecie troszke dokladniejszych zdjec to moge zrobic pare lepszych, bo robilem te na szybko.
07 01 2013 - 22:42
do wnętrza nie bardzo mam dostęp, nie chce niczego popsuć a szczerze mówiąc nigdy nie rozkręcałem komputera.
07 01 2013 - 17:07
Dysk będzie pasaować, ale najszybszy spośród HDD to on nie jest ale do tego kupuje się SSD. Co do obudowy, to może zrób jakieś fotki i zobaczymy jak to wygląda.
czyli proponujesz wymienić czy nie koniecznie, jeżeli komputerek będzie służył do prawie tylko gier?
Zdjęcia obudowy
Przód:

Lewa strona:

z prawej nie ma nic, oprócz przycisku włączenia i wyłączenia komputera (na boku panelu przedniego - na zdjeciu lewej strony widac ten pasek panelu przedniego, na nim na wysokosci pod nagrywarką jest przycisk włączenia, a pod nim restartu komputera)
tył:

z przodu jest takie niebieskie swiatelko, wlasciwie nie wiem po co, ale takie bylo, oczywiscie nie jest potrzebne. Z przodu widoczne paski w siatkę, to są paski ozdobne, oprócz tego gdzie wiatrak z swiatelkiem jest.
06 01 2013 - 15:06
No właśnie interesuje mnie multi, ok w takim razie dzieki za pomoc 
EDIT: jeszcze jedno pytanie, czy jest jakas roznica miedzy dyskami? wplywaja one na plynnosc? mam teraz na swoim starociu SAMSUNG HD502HI 500gb, czy podpasuje on do tego co napisal assasin?
I obudowa, mam jakąś noo.. zwyklą raczej obudowe(firma trendsonic), wszystkie są robione podobnie chyba, powinna pasowac nie?
EDIT: jeszcze jedno pytanie, czy jest jakas roznica miedzy dyskami? wplywaja one na plynnosc? mam teraz na swoim starociu SAMSUNG HD502HI 500gb, czy podpasuje on do tego co napisal assasin?
I obudowa, mam jakąś noo.. zwyklą raczej obudowe(firma trendsonic), wszystkie są robione podobnie chyba, powinna pasowac nie?
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: wisnia2000
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość