Windows nie chce się włączyć pokazuje się włączyć w trybie awaryjnym itp. robiłem wszystko. Może dyskietka startowa pomorze szukałem w internecie do znalazłem ale nie wiem jakiej użyć.
p.s. system to windows xp
Pomocy
Pozdrawiam
[win] Windows nie chce sie włączyć
Rozpoczęty przez
Lejto
, 11 08 2007 12:33
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 11 08 2007 - 12:33
Napisano 11 08 2007 - 12:44
Dlaczego nie chce sie włączyć? Instalowałeś może jakieś nowe sterowniki albo programy. Komputer można uruchomić w trybie awaryjnym? Możesz z tego trybu wykonać przywracanie systemu. Masz podczas uruchamiania systemu do wyboru opcje "Ostatnia dobra konfiguracja"? Dyskietka startowa nic nie da. Z niej możesz tylko uruchomić system z wiersza polecenia.
Napisano 11 08 2007 - 12:46
nie można w trybie awaryjnym nie instalowałem sterowników chodzi mi o dyskietkę startową
Napisano 16 08 2007 - 14:25
ja mam podobny problem. mój winows nie startuje odkąd wyjęłam z niego napęd cd, włożyłam go ponownie ale i tak windows nie chce wystartować. co mam robić?
Napisano 16 08 2007 - 14:29
Jeżeli masz podobny problem postępuj podobnie. Kolega Aman napisał o dyskietce startowej.
Napisano 16 08 2007 - 23:58
Witam wszystkich
Taki sam problem miałam raz, uruchomilam w systemie awaryjnym i zresetowałam. Otworzyl sie normalnie.
To bylo związane z kartą graficzną władowałam jakąs dziwną grę.
Nie wiem czy to może w czymś Ci pomóc, no ale napisałam
Pozdrawiam
ENIGMA
Taki sam problem miałam raz, uruchomilam w systemie awaryjnym i zresetowałam. Otworzyl sie normalnie.
To bylo związane z kartą graficzną władowałam jakąs dziwną grę.
Nie wiem czy to może w czymś Ci pomóc, no ale napisałam
Pozdrawiam
ENIGMA
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych