Skocz do zawartości

Zdjęcie

virtualtuning

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Saletra

Saletra

Zaawansowany użytkownik

• 937 postów

Napisano 09 03 2006 - 19:49

Zobaczcie sami jak mozna virtualnie przerobic samochody.

No ja jestem pod wrazeniem "dlubaniny" w photoshopie.

http://www.vt.hapay.pl/index.html

Ciekawe czy zrobi ktos z "naszych" forumowiczow cos takiego? :mrgreen:

#2 paul08

paul08

Początkujący

• 61 postów

Napisano 09 03 2006 - 20:19

No calkiem fajne tutoriale tam sa :D Hehe jutro chyba bede mial troche czasu to moze sie pobawie :D

• 0

Napisano 09 03 2006 - 21:31

kiedys bardzo dawno bylo takie czasopismo aouto tuning i powstala jego strona i na tej stronce bylo takich prac od cholery ludzie tam potrafili calkiem zmienic autko wlasciwie zdjecie autka w 15 minut niekture prace byly naprawde fajne ale nie moge znalezc tej stronki

a co domnie to ja sie na to nienadaje juz kombinowalem i marne wyniki,moze jak by potrenowal

znalazlem to bylo auto tunigswiat ale juz nie moge znalezc tam tych prac troche sie pozmienialo
  • 0

#4 SkooRo

SkooRo

Początkujący

• 22 postów

Napisano 09 03 2006 - 23:39

Samochodami się nie zajmowałem a kiedyś byłem na tyle głupi zeby bawić się obrazkiem 2 godziny...

Dołączona grafika

... wymazany słup lampy przechodzący przez środek (od góry do dołu) zdjęcia, kilka drobniejszych retuszy... szkoda, że nie mam oryginału zdjęcia :D
  • 0

#5 pisarz

pisarz

Komornik

• 690 postów

Napisano 10 03 2006 - 11:33

Oryginał: Dołączona grafika
Moja 'praca':
Dołączona grafika

p.s To była moja pierwsza i zarazem ostatnia zabawa w te klocki.. jakoś nie mam cierpliwości ani chęci.. praca na 1 ale jako że była to pierwsza i kilka lat temu dobrych robiona to jestem usprawiedliwony .. hyhy
  • 0

#6 paul08

paul08

Początkujący

• 61 postów

Napisano 10 03 2006 - 12:49

Heh nudzilo mi sie dzis rano a wiec sproboawlem sobie 'stuningowac' Peugeota 206 :D Przednia szyba mi troche nie wyszla i z obnizeniem auta poszedlem na latwizne no ale to moj pierwszy samochod ktory przerabialem w PS a wiec sie dopiero na nim ucze :P
Jkaby ktos chcial zobaczyc pokaz slajdow :D to niech kliknie tu
A jakby ktos chcial zobaczyc rysunki to:
Przed
Po

Wiekszosc zmian polegala przedewszystkim na zmianie kolorow ale jak narazie wiecej nie potrafie (chyba ;) )
  • 0

Napisano 10 03 2006 - 12:59

no to i ja cos wypocilem tylko ze niemam adobe a pait shopa 9 wiec to bylo troche trudniejsze co oni tam opisuja szczegulnie ze tak do konca nieznam programu
oczywiscie majne ulubione autko hyundai lanta :D:D:D:D:
przed
Dołączona grafika
po
Dołączona grafika

a i jeszcze chcialem zwrucic uwage na wysokosc dachu na 2 jest nizszy a tego tam niema opisanego:D:D:D:D:D:

[ Dodano: 10-03-2006, 22:30 ]
no to dodam jeszce polskiego klasyka:D:D:D:D:
[center:eeea5020a2]

przed Dołączona grafika

po Dołączona grafika

i tu to niebardzo te kolory jakos nieweim jak sie je dobiera a mixer to juz wogule

Dołączona grafika[/center:eeea5020a2]
  • 0

#8 pisarz

pisarz

Komornik

• 690 postów

Napisano 11 03 2006 - 10:53

Może dla chętnych przeróbka: <KLIK> .. wstawcie swoje wizje :]
  • 0

Napisano 11 03 2006 - 14:01

no to ja widze to tak ale i tak mysle ze akurat w tym autku wiele zmian nie potrzeba,ewentualnie zmiana fel i przyciemnianie kloszy i szyb. a tu dodatkowo obnizylem i zmienilem ksztalt kufra cos bardziej pod styl usa (zdaje sie lincoln) obnizylem pod styl low i dalem fele tez styl low(szprychowe ) i efekt mamy taki oraz przycolem dach bo troche zawysoki w orginale i nie pasowal do stylistyki i oczywiscie zlikwidowalem klameczki

Dołączona grafika

moim zdanbiem lifting powinien byc nie przesadny bo psuje to img calego autka ale to w real a tu mozna poexperymentowac :P:D:D:D:D

[ Dodano: 28-03-2006, 20:54 ]
pewna osoba poprosila mnie o zrobienie tuningu punto dostalem wytyczne co do koloru i felg a ja jeszcze dodalem swoje dodatki :):P:D:D:DD
przed:
Dołączona grafika
po wytycznych:
Dołączona grafika
po moich dodatkach:
Dołączona grafika

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych