Zobaczcie sami jak mozna virtualnie przerobic samochody.
No ja jestem pod wrazeniem "dlubaniny" w photoshopie.
http://www.vt.hapay.pl/index.html
Ciekawe czy zrobi ktos z "naszych" forumowiczow cos takiego? :mrgreen:
virtualtuning
Rozpoczęty przez
Saletra
, 09 03 2006 19:49
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 09 03 2006 - 19:49
Napisano 09 03 2006 - 20:19
No calkiem fajne tutoriale tam sa
Hehe jutro chyba bede mial troche czasu to moze sie pobawie
Napisano 09 03 2006 - 21:31
kiedys bardzo dawno bylo takie czasopismo aouto tuning i powstala jego strona i na tej stronce bylo takich prac od cholery ludzie tam potrafili calkiem zmienic autko wlasciwie zdjecie autka w 15 minut niekture prace byly naprawde fajne ale nie moge znalezc tej stronki
a co domnie to ja sie na to nienadaje juz kombinowalem i marne wyniki,moze jak by potrenowal
znalazlem to bylo auto tunigswiat ale juz nie moge znalezc tam tych prac troche sie pozmienialo
a co domnie to ja sie na to nienadaje juz kombinowalem i marne wyniki,moze jak by potrenowal
znalazlem to bylo auto tunigswiat ale juz nie moge znalezc tam tych prac troche sie pozmienialo
Napisano 10 03 2006 - 12:49
Heh nudzilo mi sie dzis rano a wiec sproboawlem sobie 'stuningowac' Peugeota 206
Przednia szyba mi troche nie wyszla i z obnizeniem auta poszedlem na latwizne no ale to moj pierwszy samochod ktory przerabialem w PS a wiec sie dopiero na nim ucze 
Jkaby ktos chcial zobaczyc pokaz slajdow
to niech kliknie tu
A jakby ktos chcial zobaczyc rysunki to:
Przed
Po
Wiekszosc zmian polegala przedewszystkim na zmianie kolorow ale jak narazie wiecej nie potrafie (chyba
)
Jkaby ktos chcial zobaczyc pokaz slajdow
A jakby ktos chcial zobaczyc rysunki to:
Przed
Po
Wiekszosc zmian polegala przedewszystkim na zmianie kolorow ale jak narazie wiecej nie potrafie (chyba
Napisano 10 03 2006 - 12:59
no to i ja cos wypocilem tylko ze niemam adobe a pait shopa 9 wiec to bylo troche trudniejsze co oni tam opisuja szczegulnie ze tak do konca nieznam programu
oczywiscie majne ulubione autko hyundai lanta

:D:
przed

po

a i jeszcze chcialem zwrucic uwage na wysokosc dachu na 2 jest nizszy a tego tam niema opisanego:D:D:D:D:D:
[ Dodano: 10-03-2006, 22:30 ]
no to dodam jeszce polskiego klasyka:D:D:D:D:
[center:eeea5020a2]
przed
po
i tu to niebardzo te kolory jakos nieweim jak sie je dobiera a mixer to juz wogule
[/center:eeea5020a2]
oczywiscie majne ulubione autko hyundai lanta
przed

po

a i jeszcze chcialem zwrucic uwage na wysokosc dachu na 2 jest nizszy a tego tam niema opisanego:D:D:D:D:D:
[ Dodano: 10-03-2006, 22:30 ]
no to dodam jeszce polskiego klasyka:D:D:D:D:
[center:eeea5020a2]
przed

po

i tu to niebardzo te kolory jakos nieweim jak sie je dobiera a mixer to juz wogule
[/center:eeea5020a2]
Napisano 11 03 2006 - 14:01
no to ja widze to tak ale i tak mysle ze akurat w tym autku wiele zmian nie potrzeba,ewentualnie zmiana fel i przyciemnianie kloszy i szyb. a tu dodatkowo obnizylem i zmienilem ksztalt kufra cos bardziej pod styl usa (zdaje sie lincoln) obnizylem pod styl low i dalem fele tez styl low(szprychowe ) i efekt mamy taki oraz przycolem dach bo troche zawysoki w orginale i nie pasowal do stylistyki i oczywiscie zlikwidowalem klameczki

moim zdanbiem lifting powinien byc nie przesadny bo psuje to img calego autka ale to w real a tu mozna poexperymentowac
:D:D:D
[ Dodano: 28-03-2006, 20:54 ]
pewna osoba poprosila mnie o zrobienie tuningu punto dostalem wytyczne co do koloru i felg a ja jeszcze dodalem swoje dodatki

:D:DD
przed:

po wytycznych:

po moich dodatkach:

moim zdanbiem lifting powinien byc nie przesadny bo psuje to img calego autka ale to w real a tu mozna poexperymentowac
[ Dodano: 28-03-2006, 20:54 ]
pewna osoba poprosila mnie o zrobienie tuningu punto dostalem wytyczne co do koloru i felg a ja jeszcze dodalem swoje dodatki
przed:

po wytycznych:

po moich dodatkach:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych