Skocz do zawartości

vering

OFFLINE Ostatnio: 14 11 2007 23:30
-----

Moje posty

W temacie: Jak podlaczyc projektor w Windows Vista?

14 11 2007 - 14:01

Nie napisalem tez ze uzywam kart graficznych w trybie crossfire, chociaz pisalem o nich w liczbie mnogiej.
A tu wlasnie crossfire byl winny.
Po wylaczeniu crossfire w catalyscie udalo sie wszystko ladnie podlaczyc zarowno przez dvi jak i przez s-video.
Problem rozwiazany. (chociaz szkoda ze te dwie opcje sie wykluczaja..)
Ale swoja droga.. jest jakis sposob zeby uruchomic centrum mobilnosci na komputerze stacjonarnym?

W temacie: Jak podlaczyc projektor w Windows Vista?

12 11 2007 - 23:33

Z poziomu: Ustawiania ekranu -> Ustawienia zaawansowane nie mam dostepu do tego typu ustawien. Jedyne co moge parametryzowac to wyswietlanie na monitorze LCD. Nie ma opcji wyboru drugiego wyswietlacza.
Skroty klawiszowe znalazlem w ustawieniach catalysta, ale coz mi moga dac ustawienia skrotu klawiszowego, skoro system nie wykrywa urzadzenia podlaczonego przez wyjscie S-video? W sumie to nie musial by wykrywac, wystarczylo by zeby dalo sie wlaczyc jakos wysylanie tam sygnalu video.. takiej opcji takze brak.
W ustawieniach catalysta jest takze magiczny przycisk Detect Displays, ktory nic nie daje w moim przypadku.

Obawiam sie ze bede musial uzyc w tym celu kabla vga.. tyle ze od komputera do projektora mam 5 metrow i nie mam takiego dlugiego kabla vga.. a dotychcas pod xp uzywalem wlasnie 5 metrowego kabla s-video bez najmniejszego problemu.

Niepocieszony.