Tak znalazlem te ktore powinny pasowac do kart i do win xp 64x ale z niewiadomych mi przyczym nie dzialeja wyskakuje komunikat : "Error launching installer" nie mam pojecia co to moze byc?
Tak wiem o tych sterownikach bo tych problemów w menadzerze bylo az 6 ale troszke znalazlem:karta graficzna,dzwiekowa jakis MOSTEK PCI ktory nadal nie zniknal i tez niewiem co to jest itp.Ale po restarci kompa znowu są 2 problemy i nie wiem gdzie moge sciagnac te sterowniki bo to wszystko po angielsku .
I mam pytanie czy to w koncu jest recovery partycja czy to jest zdjecie dysku startowego szalonej visty.A o ukrytej partycji informowl mnie moj kolega ,ktoby sie spotkal z takim czyms w nootebokach-to info dla www.Grzesiek1
Jak narazie dziekuje BARDZO za pomoc i prosze o jeszce trosze pomocy
EDIT: nie, 27 maj 2007 - 19:08 forum zostalo zamkniete Dzieki za pomoc:)
Nic nie działa oprocz klawisza F8 ale to zawsze tak jest ,może przez to że zmieniłem ostatnio na XP.I partycjia sie znalazla,zajmuje 8GB ale nadal nie moge odczytac z niej danych.
Pojawil sie kolejny problem po zmianie na XP. W menedzerze urzadzen mam znaczek pytajnika z wykrzyknikiem przy "kontroler magistrali zarzadzania systemem". Co to jest Moze mi ktos pomoze?