Skocz do zawartości

venonn

OFFLINE Ostatnio: 08 04 2008 22:12
-----

Moje posty

W temacie: Sterowniki do ATI x1650 Windows 64bit

17 06 2007 - 11:29

Tak znalazlem te ktore powinny pasowac do kart i do win xp 64x ale z niewiadomych mi przyczym nie dzialeja wyskakuje komunikat : "Error launching installer" nie mam pojecia co to moze byc?

http://www.pcfoster.pl/component/option,co...ileinfo/id,925/ rowniez z tej strony sciagalem i nadal nic?
Ja juz nie mam pomyslow :P :P

Prosze o pomoc

W temacie: Ukryta partycja recovery w win vista , jak uruchomić ?

22 05 2007 - 00:26

Tak wiem o tych sterownikach bo tych problemów w menadzerze bylo az 6 ale troszke znalazlem:karta graficzna,dzwiekowa jakis MOSTEK PCI ktory nadal nie zniknal i tez niewiem co to jest Dołączona grafika itp.Ale po restarci kompa znowu są 2 problemy i nie wiem gdzie moge sciagnac te sterowniki bo to wszystko po angielsku ;) .

I mam pytanie czy to w koncu jest recovery partycja czy to jest zdjecie dysku startowego szalonej visty.A o ukrytej partycji informowl mnie moj kolega ,ktoby sie spotkal z takim czyms w nootebokach-to info dla www.Grzesiek1

Jak narazie dziekuje BARDZO za pomoc i prosze o jeszce trosze pomocy

EDIT: nie, 27 maj 2007 - 19:08
forum zostalo zamkniete
Dzieki za pomoc:)

21 05 2007 - 09:14

Nic nie działa oprocz klawisza F8 ale to zawsze tak jest :) ,może przez to że zmieniłem ostatnio na XP.I partycjia sie znalazla,zajmuje 8GB ale nadal nie moge odczytac z niej danych.

Pojawil sie kolejny problem po zmianie na XP. W menedzerze urzadzen mam znaczek pytajnika z wykrzyknikiem przy "kontroler magistrali zarzadzania systemem". Co to jest ;) Moze mi ktos pomoze?

19 05 2007 - 20:02

tak tylko, ze ja mam komputer stacjonarny. Probowalem i F12 nie dziala. Co dalej?? :P