Skocz do zawartości

unTra

OFFLINE Ostatnio: 19 07 2008 22:42
-----

Moje tematy

Aero czy Razer ?

19 07 2008 - 15:02

Witam
Które słuchawki polecacie do Creative X-Fi mX Xtreme Audio (http://www.pcprojekt.pl/index.php?/p__katalog_produktow/id_gl__19/id_produktu__2515/__Karty_Dzwiekowe_Creative_X_Fi_mX_Xtreme_Audio_Oem/) ?
Różnica cen wynosi około 40 zł, co polecacie Aero 5.1 czy Razer Barracuda?

Dodam jeszcze iż aero wygrał test słuchawek dla graczy wg. benchmark-a. ja właśnie szukam słuchawek głównie do gier.

Blokowanie portów usb? HELP !

04 07 2008 - 17:31

Witam
Od paru tygodni mam problem z grami multiplyer, po około 10 minutach (czasami mniej) wywala mnie z serwera bo czym tracę połączenie z wyszukiwarka serwerów (na każdej pozycji piszę <nie odpowiada>). Po wyłączeniu gry nie mogę również włączyc przeglądarki internetowej ani uruchomic żadnego komunikatora, gdy próbuje ponownie nawiązac połączenie program nie odpowiada, zostaje tylko restart ponieważ gdy wyłączam komputer normalnie wyświetla się komunikat "Kończenie pracy programu Coom App Woo -WOOCOM-(nie jestem pewny nazwy)" a następnie komputer przechodzi do ekranu końcowego "trwa zapisywanie ustawień" i się nie wyłącza. Modem od neostrady mam na usb (nazwa modemu SpeedTouch), gdy pod usb miałem podpięta myszkę również się wieszała równo z modemem, myszka jest sprawna, po przepięciu pod standardowy port działa normalnie. Wydaje mi się ze to może byc wina portów usb które się blokują pod wpływem temperatury od procesora który jest tuz obok (wiem, brzmi jak totalna głupota).
Czy spotkałeś się już z takim błędem albo wiesz jak to rozwiązac?
Z góry dzięki za pomoc.