Mam mały problemik. Otóż przy odpalaniu gry wyskakuje mi takie świnstewko: http://www.fotoo.pl/hosting-zdjec/img/8ba7...e7d89/kkkkk.jpg
Mając win xp nigdy takiego problemu nie miałem.
To dziwne ponieważ mam 4 GB pamięci. Czyżby vista 64 bity zżerała całą pamięć?
UPDATE
Po prostu counter-strike 1.5 nie jest przystosowany do visty 64 bity.
Aby gra uruchamiała się, należy wybrać właściwości skrótu cs i wejść w zakładkę Zgodność.
Należy wybrać System Windows XP i po kłopocie.
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Tematy: tuptun
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 10
- Odwiedzin: 897
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
GG
3733898
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows XP Pro SP2
0
Neutralna
Znajomi
tuptun nie posiada znajomych
Ostatnio byli
Brak ostatnio odwiedzających do wyświetlenia
Moje tematy
Pamięć fizyczna w Vista 64 bit
14 08 2008 - 01:42
Seasonic S12II - zasilacz pierwsza klasa
14 08 2008 - 00:55
Zasilacz jest cichy, w ogóle go nie słychać.
Mocna linia 12V.

Mocna linia 12V.
Vista 64bit SP1 ENG ustawienia polskich znaków
10 08 2008 - 22:30
Ok więc zacznę od tego iż mam Vistę 64 bity z SP1 anglojęzyczną. Poradziłem sobie ze zmianą układu klawiatury na polski programisty. I jest oki doki mam polskie czcionki.
Lecz gryzie mnie inny problem np. brak wyświetlania polskich czcionek w GG oraz brak znaków w media player classic, w innych playerach nie sprawdzałem.
Jak też brak polskich znaków w plikach TXT napisanych w win XP.
Czy są jakieś w Viście 64 bit opcje odnośnie znaków polskich?
Tak żeby było coś do zahaczenia APPLY i żeby po tej operacji w plikach TXT sama dokonała się zmiana czyli bez mojego ingerowania w text.
Bo to trochę męczące w każdym wyrazie poprawiać litery.
Będę bardzo wdzięczny za dobre rady.
Być może chodzi tu o opcje znaków UNICODE lecz szukałem i rezultaów nie odniosłem.
PS
Cholerka film My Best Friends Birthday już załadowany i brak znaków![;]](/public/style_emoticons/default/cwaniak.gif)
W końcu mam w pełni wykorzystane 4 GB ramu![;]](/public/style_emoticons/default/sad.png)
UPDATE
Poradziłem sobie z tym cholernym problemem. Oto stronka, dzięki niej udało się tego dokonać: http://www.froggie.sk/. Należy zassać spolszczenie odpowiednie dla naszego systemu.
Niestety trzeba się pobawić w ustwieniach w panelu sterowania dotyczących języka, nie ukrywam iż jest tych ustawień sporo. Ale działajcie intuicyjnie i powinno się udać.
Vista 64 bity dla wytrwałych
Można zamkąć.
Lecz gryzie mnie inny problem np. brak wyświetlania polskich czcionek w GG oraz brak znaków w media player classic, w innych playerach nie sprawdzałem.
Jak też brak polskich znaków w plikach TXT napisanych w win XP.
Czy są jakieś w Viście 64 bit opcje odnośnie znaków polskich?
Tak żeby było coś do zahaczenia APPLY i żeby po tej operacji w plikach TXT sama dokonała się zmiana czyli bez mojego ingerowania w text.
Bo to trochę męczące w każdym wyrazie poprawiać litery.
Będę bardzo wdzięczny za dobre rady.
Być może chodzi tu o opcje znaków UNICODE lecz szukałem i rezultaów nie odniosłem.
PS
Cholerka film My Best Friends Birthday już załadowany i brak znaków
W końcu mam w pełni wykorzystane 4 GB ramu
UPDATE
Poradziłem sobie z tym cholernym problemem. Oto stronka, dzięki niej udało się tego dokonać: http://www.froggie.sk/. Należy zassać spolszczenie odpowiednie dla naszego systemu.
Niestety trzeba się pobawić w ustwieniach w panelu sterowania dotyczących języka, nie ukrywam iż jest tych ustawień sporo. Ale działajcie intuicyjnie i powinno się udać.
Vista 64 bity dla wytrwałych
Można zamkąć.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Tematy: tuptun
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość