Skocz do zawartości

Zdjęcie

trzęsący się monitor?!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 kropka75

kropka75

Początkujący

• 11 postów

Napisano 18 12 2007 - 10:54

Witam.
Mam problemik... Zakupiłam monitor Samsung 940NW. Wszystko było ok, dopóki nie podpięłam netu. Nagle na niektórych stronach zaczął mi drżeć monitor. Dopóki chodzę po dyskach jest ok, na necie coś się chrzani. Teraz też mi skacze góra -dół, o 2-3mm, dość szybko. Wyniosłam komórki, drugi monitor schowałam, a to dalej tak. Oczopląsu dostaję. :rolleyes:
Co robić?

• 0

#2 Nurek

Nurek

Nie ma jutra bez komputra

• 3 586 postów

Napisano 18 12 2007 - 11:42

Na innym monitorze nie skacze? Sprawdź na tym drugim może masz jakiegoś wirusa

• 0

#3 kropka75

kropka75

Początkujący

• 11 postów

Napisano 18 12 2007 - 14:16

Na innym monitorze nie skacze? Sprawdź na tym drugim może masz jakiegoś wirusa

O wirusa byłoby raczej trudno. To pusty komp, świeżo podpięty pod net, skonfigurowany w sieci, pierwsze otwarcie i od razu tak działa.
Mamy antywiry i sieć, żaden komp nie krzyczy, że wirus, ten też nie.

Co znaczy "na innym monitorze"? Chodzi o podpięcie tego kompa pod inny monitor czy inne monitory w ogóle?

Ps. Wysznupałam nowe sterowniki pod Vistę. Jest lepiej (np. google przestaje skakać po odświeżeniu) ale jeszcze nie dobrze. Żeby było śmieszniej, najgorzej jest z tym forum. :rolleyes:
  • 0

#4 Nurek

Nurek

Nie ma jutra bez komputra

• 3 586 postów

Napisano 18 12 2007 - 15:35

Chodzi o podpięcie do tego komputera innego monitora, ewentualnie podpiecie tego monitora do innego komputera - żeby wiedzieć czy wina jest po stronie kompa czy monitora
  • 0

#5 kropka75

kropka75

Początkujący

• 11 postów

Napisano 18 12 2007 - 20:13

Chodzi o podpięcie do tego komputera innego monitora, ewentualnie podpiecie tego monitora do innego komputera - żeby wiedzieć czy wina jest po stronie kompa czy monitora

Ten komputer z innym monitorem chodzi normalnie.
Ten monitor na innym kompie nie skacze.
  • 0

#6 kropka75

kropka75

Początkujący

• 11 postów

Napisano 20 12 2007 - 23:30

Wina jest po stronie Visty.
Nie lubi się z Firefox 1.5. Znalazłam nową wersję i przestało. Co za chory system. ;)

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych