Skocz do zawartości

trecer1

OFFLINE Ostatnio: 09 12 2009 19:17
-----

Moje tematy

Lenovo n500 i program do obsługi Wi-Fi

06 12 2009 - 23:26

Tak jak w temacie, posiadam Lenovo n500. Przy zakupie był zainstalowany system Windows Vista i kilka innych programów.
Teraz jestem po prze instalowaniu systemu od nowa. I potrzebuje pewnego programu który był zainstalowany do obsługi właśnie połączeń Wi-Fi. Nie pamiętam jak on się nazywał. Jak ktoś ma Lenovo to prosił bym o nazwę i ewentualnie skąd mogę go pobrać.
(włączyć go można było np po przez pasek boczny systemu windows - na samej gorze pokazywał zasięg itp)

Pozdrawiam

Vista i brak sterowników do myszy, pamięci przenośnych itd.

26 11 2009 - 11:23

Witam!

Pewnego dnia mój laptopo dostał się w nie powołane ręce bratanka. Od tamtej jak podłączam pod usb jakąś pamięć przenośną, której przed tym dniem kiedy mój bratanek grzebał w laptopie nie wpinałem pod laptopa to system wykrywa urządzenie ale nie potrafi zainstalować sterowników - tak jak by ich nie było. Tak jest ze wszystkimi pendrivami, mp3 i dyskami zewnętrznymi.
Zakupiłem myszkę media-tech mt1081KO. System powinien sam zainstalować sterowniki a tutaj to samo. Podpinam, system wykrywa. Próbuje zainstalować sterowniki i nie znajduje odpowiednich. Na stronie producenta nie ma sterowników.
Da się coś z tym zrobić?

Pozdrawiam