Skocz do zawartości

tonsilzg40

OFFLINE Ostatnio: 16 02 2011 20:16
-----

Moje tematy

[Sprzedam] Intel Celeron D 2.8Ghz + Płyta ASROCK

16 02 2011 - 20:17

Witam,
Ponieważ pewien kolega wątpił w moje produkty, to zamieszczam ogłoszenie jeszcze raz, wraz z dowodem zarejestrowanym telefonem.

Wreszcie po świętach zrobiłem porządek i między innymi rozłożyłem stary, w pełni sprawny komputer
I oto mam na sprzedaż:
:arrow: 2 kości RAM 2x 512MB (chyba)
:arrow: sprawny procek Celeron D 2.8GHz na podstawce PGA478 + oryginalny radiator z wentylatorem.
:arrow: do niego płytę Asrock P4S61
:arrow: HDD na interfejsie ATA 41,25GB, 16 heads
:arrow: Jeśli ktoś potrzebuje to mam jeszcze Nagrywarkę DVD, Nagrywarkę CD, Napęd CD, trochę magistrali i jakieś [beeep]rele Wink

Kontakt:
gg:3648708
e-mail: tonsilzg40@gmail.com

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika
Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika
Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

Uwaga obniżki cen !
Cena:
trudno powiedzieć
za całość ok 200zł
za płytę z prockiem ok 100zł
za RAM 20zł/szt
dysk ok 40zł
Napędy po 15zł
Ceny do negocjacji
Czekam na propozycje Smile

Sprzedam] Intel Celeron D 2.8Ghz + Płyta ASROCK + dodatki ;)

22 01 2011 - 21:29

Witam,
Ponieważ pewien kolega wątpił w moje produkty, to zamieszczam ogłoszenie jeszcze raz, wraz z dowodem zarejestrowanym telefonem.

Wreszcie po świętach zrobiłem porządek i między innymi rozłożyłem stary, w pełni sprawny komputer
I oto mam na sprzedaż:
:arrow: 2 kości RAM 2x 512MB (chyba)
:arrow: sprawny procek Celeron D 2.8GHz na podstawce PGA478 + oryginalny radiator z wentylatorem.
:arrow: do niego płytę Asrock P4S61
:arrow: HDD na interfejsie ATA 41,25GB, 16 heads
:arrow: Jeśli ktoś potrzebuje to mam jeszcze Nagrywarkę DVD, Nagrywarkę CD, Napęd CD, trochę magistrali i jakieś [beeep]rele Wink
Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

Uwaga obniżki cen !
Cena:
trudno powiedzieć
za całość ok 200zł
za płytę z prockiem ok 120zł
za RAM z dyskiem ok 100zł
Ceny do negocjacji
Czekam na propozycje Smile