Skocz do zawartości

thewest

OFFLINE Ostatnio: 17 01 2012 23:15
-----

Moje tematy

Pomoc w dobraniu części do PC za kwotę 3500 zł

17 01 2012 - 18:28

Witam chcialem sie dowiedziec czy za 3500 tys zloze jakas sensowna skrzynie (bez monitora i sprzetu) Przeznaczenie - gry chcialbym zeby przez kilka lat gry nie przekraczaly jego wymagan (glownie bf3) chcialbym zeby posmigal na ultra oczywiscie jesli to mozliwe za ta cene....zeby w miare sobie radzil na ultra zeby nie klatkowal...zalezy mi na procku zeby byl intela i7 jakis dobry bo ja jestem zielony po prostu nie wiem nie znam sie moze troszke....no nic na pewno wiecie o co mi chodzi i w miare chcialbym zeby cicho pracowal bo moj pracuje jak silnik jumb jeta podczas startu...

Creative Fatal1ty vs Steelseries 5xb

13 01 2012 - 11:30

Witam. Chcialbym sie dowiedziec czy warto doplacic 60 zl i miec 5 xb czy nie sa warte? Chcialem zakupic dobre sluchawki do gry i wpadly mi w oko te dwa modele ss 5xb (160) i creative fatal1ty.(100zl) moze ktos z was ma i poleca bądz odradza prosze o wasza pomoc

SS Sensei vs Razer Deathadder

13 01 2012 - 11:27

witam. mam zamiar kupic nową mysz.I zainteresowala mnie mysz Steelseries Sensei (300zl) oraz Razer Deathadder (200) i stad moje pytanie ktora lepsza oczywiscie wiekszosc powiedziala by ze sensei....no bo drozsza....a ja chcialbym wiedziec czy jest ona warta swojej ceny czy nie watro doplacac tej 100 moze macie jeszcze jakas mysz tak ok 250 zl....powiem ze razer tez zrobil wrazenie ale nie wiem w koncu czy jest sens wpakowac 300 zl w senseia jak moglbym 200 w razera i bym byl bardziej zadowolony........pomozcie!Aha i jeszcze mysz wykozystywana byla by do gier bardziej RPG w MMO nie gram wgl ....gry w ktore gram:
-counter strike
-battelfield 3
-call of duty mw3
-cod black ops
i jakies tam jeszcze to sa te glowne ;)