Cześć.
Mam trocha grosza na zbyciu i siedzę, jak bóbr wertując internet. Mam do was parę pytań w związku z zamiarem złożenia sprzętu.
Procesor - Q6600 i tu wątpliwości nie mam.
Grafikę - GF 8800 GTX XFX 768MB 384bit blablabla i tu wątpliwości też raczej nie mam, ale jeśli chodzi o model chipsetu - może ktoś zasugeruje mi inną firmę...
I dalej same pytania...
Płyta główna - Asus czy DFI? Nie obrażę się, jeśli będzie się dobrze "kręcić", ale nie jestem żadnym "overclockowym" potworem i możliwość "wyciśnięcia" z gierki dodatkowych 5 klatek/s nie spędza mi snu z powiek. Niech to będzie coś, co odpowiednio "pociągnie" GTX-a aby działał, jak powinien.
Ram - Tu zostawiam wam pole do popisu. Myślałem o 4 GB, ale okazuje się, że to wcale nie jest taki dobry pomysł, więc sugerujcie, sugerujcie i jeszcze raz sugerujcie...
Obudowa i zasilacz... To ma być dobry sprzęt, nie musi mieć bajerów, światełek, diodek, błyszczących kolorków. Niech dobrze działa, zamiast ładnie wyglądać.
Niech to będzie dobry komputer za swoją cenę, bez przesady, bez szpanu, bez niepotrzebnych oszczędności.
Pozdrawiam

Moja zawartość
Nie podano