Skocz do zawartości

tryx panorama se 360mm argb black wyświetlacz 3d amoled l p360l am3m g0k

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: tryx panorama se 360mm argb black wyświetlacz 3d amoled l p360l am3m g0k

[S] 6cio kanałowy regulator obrotów wentylatora czerwony custom AVR

Witam Posiadam na sprzedaż 6cio kanałowy regulator obrotów wentylatorów PC sterowany za pomocą potencjometrów oraz przycisków z wyświetlaczem LED. Regulator współpracuje ze standardowymi wentylatorami 12V z wtyczkami 3pinowymi. Panel kontrolny prezentuje się wizualnie bardzo fajnie i nada naszemu PCtowi unikalny wygląd.Sprzedawany regulator obrotów...
  • Giełda
  • napisane 25 01 2016 20:58
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 2258

Mini test Nokii E51

Witajcie,Po dwóch tygodniach użytkowania E51 postanowiłem ją w końcu zrecenzować.Pierwsze wrażenie:Nokie E51 otrzymujemy w eleganckim i ładnym pudełku. Po otworzeniu ukazuje nam się w/w telefon, a oprócz tego:- lekka, ale szybciutka ładowarka, niestety z cienkim bolcem. Dlaczego "niestety" - wyjaśnie później.- bateria BP - 6MT- zestaw słuchawkowy HS-47- kabel USB- płyta CD- karta...

Wybór telefonu

Witajcie,Za niedługo będę wymieniał telefon. Wacham się pomiędzy modelami wymienionymi w tytule. Chciałbym już trochę bardziej zawężyć pole działania i wyłonić idealny telefon (dla mnie). Więc tak: telefon musi mieć b. dobry wyświetlacz - to priorytet. Drugim ważnym elementem jest jakść wykonania, trzecia- WiFi, choć bez tego mogę sie obejść. Symbiana też...

[Sprzedam] Samsung Galaxy SIII Pebble Blue (nr aukcji: 52887672)

http://www.swistak.pl/a52887672,Samsung-Galaxy-SIII-Pebble-Blue.htmlCharakterystyka telefonuModel: Galaxy S III Pebble-blueProducent: SamsungProcesor: NovaThor U8420 Dual-core 1 GHzPamięć: 8GBPamięć zewnętrzna: Karta microSD, Do 64 GBSterowanie: Ekran dotykowy, dotykowe przyciski sterująceStandard sieci: 850, 900, 1800, 1900, HSUPA, HSPA+Waga [g]: 120Głębokość [mm]: 9.9Wysokość [mm]:...
  • Giełda
  • napisane 12 01 2013 16:45
  • Wyświetlenia: 2798

która panorama?

witam, proszę o pomoc/radę w wyborze monitora...opisy z komputronika...ceny z komputronika i innych...monitor ma być raczej do wszystkiego filmy, internet, pisanie, troche do gier i grafiki...20" BenQ FP202WA srebrno-czarny 769,- Agito.pl: 709.00 zł20"; wielkość plamki: 0,258 mm; maksymalna rozdzielczość obrazu: 1680 x 1050 pikseli; czas reakcji matrycy: 5 ms; spełniane normy...
  • Archiwum
  • napisane 26 08 2007 13:17
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 2762

Notebook z procesorem Turion czy Pentium M

Witam!Stoję przed wyborem taniego notebooka, którego przeznaczeniem będzie praca z programami biurowymi, odtwarzanie filmów (koniecznie panoramiczny wyświetlacz), obróbka zdjęć, programowanie i przydałoby się, żeby od czasu do czasu bez przeszkód móc zagrać w jakąś niezbyt wymagającą gierkę.Po wielu...
  • Archiwum
  • napisane 18 09 2006 11:50
  • Wyświetlenia: 1153

SE w 200i ekran nie łączy z płytą główną

Jeśli gdy przyciśniesz taśme to wraca obraz to po prostu masz do wymiany cały wyświetlacz. Spróbuj jeszcze wypiąć taśmę i wpiąć spowrotem ale uważaj bo to bardzo delikatne choć już i tak wyświetlacz nie działa.Wyświetlacze są i tak dość drogie więc nie widzę sensu jego wymiany...

Jak wyświetlacz od Rasberry pi uruchomić pod intel nuc

Hej mam taki wyświetlacz od rasberry pi, który działa tez z pc pod hdmi, chciał bym by z tym wyświetlaczem działał dotyk, planuje pod intel nuc podpiąć ten wyświetlacz do tego jakieś dobre głośniki i korzystać pod...

[sprzedam] Ładowarka mikroprocesorowa TECHNOLINE BC-250 jak nowa wawa ideał

Witam.Sprzedam inteligentną ładowarkę mikroprocesorową firmy TECHNOLINE, model BC-250. Stan wizualny = nowka (jak chwilę po wyjeciu z pudelka), zero jakichkolwiek rysek itp sladow uzytkowania, praktycznie nieuzywana (ale przestowana ze dziala!). Dołączam pełen komplet, papiery (instrukcja obsługi), oryginalny zasilacz sieciowy, tylko bez oryginalnego pudelka ktorym byl jednorazowy...
  • Giełda
  • napisane 06 11 2014 20:40
  • Wyświetlenia: 2120

Samsung - migotanie obrazu podczas podłączenia zewnętrznego monitora.

Witam,na wstępie witam wszystkich forumowiczów. A teraz do rzeczy...Po zakupie nowego laptopa (grafika Intel HD 4000) i podłączeniu zewnętrznego moinitora (via microHDMI, pulpit rozszerzony, rozdzielczośc fullhd), na tym drugim pojawiąją się sporadycznie, pojedyncze, krótkotrwałe mignięcia/zniekształcenia obrazu. Wspomniane zjawisko nie pojawia się przy pracy tylko na zewnętrznym monitorze, z...
  • Notebooki
  • napisane 31 12 2012 00:39
  • Wyświetlenia: 3226

[SPRZEDAM] LG E900 - Windows Phone, zestaw, gwarancja

Witam,mam do sprzedania LG E900 w naprawdę bardzo bogatym zestawie.Telefon posiada system Windows Phone 7.5 Mango w języku polskim, nie posiada blokady simlock.Gwarancja producenta do 26.10.2013.Stan oceniam na bardzo dobry / idealny - telefon był zawsze noszony w silikonowej osłonie, która jest dołączona do zestawu. Na wyświetlaczu oraz tylnej klapce...
  • Giełda
  • napisane 12 07 2012 15:09
  • Wyświetlenia: 1832

[Sprzedam] LG E900 - mega-zestaw, gwarancja, Windows Phone

Witam,mam do sprzedania LG E900 w naprawdę bardzo bogatym zestawie.Telefon posiada system Windows Phone 7.5 Mango w języku polskim, nie posiada blokady simlock.Gwarancja producenta do 26.10.2013.Stan oceniam na bardzo dobry / idealny - telefon był zawsze noszony w silikonowej osłonie, która jest dołączona do zestawu. Na wyświetlaczu oraz tylnej klapce...
  • Giełda
  • napisane 11 05 2012 11:55
  • Wyświetlenia: 2389

Szum z karty graficznej Geforce 8600 GTS

Wygląda to tak:Mam odłączony wyświetlacz, który jest podłączony Molexem do Zasilacza (dłuższa historia - musi być wyłączony). I w tym molexie są razem z wyświetlaczem kable od tych dwóch wentyli (dlaczego ? ktoś mi wyjaśni?) . I teraz, czy ten rozdzielacz da to, że będzie można podłączyć w ten sposób, żeby chodziły...
  • Karty graficzne
  • napisane 23 04 2012 17:02
  • Odpowiedzi: 18
  • Wyświetlenia: 5854

Piszczący wyświetlacz w obudowie -.-"

Witam : )Od pewnego czasu mam problem z wyświetlaczem w obudowie komputera. Mianowicie jest to obudowa (niby) ModeCom A2A 400W (tak napisał mi gościu z komputerowego na papierach kupna, których załącznik jest dodany). Na wyświetlaczu są infomacje takie jak:- czy wiatraki pracują- data, godzina, rok, itd.-...