Witam Posiadam na sprzedaż 6cio kanałowy regulator obrotów wentylatorów PC sterowany za pomocą potencjometrów oraz przycisków z wyświetlaczem LED. Regulator współpracuje ze standardowymi wentylatorami 12V z wtyczkami 3pinowymi. Panel kontrolny prezentuje się wizualnie bardzo fajnie i nada naszemu PCtowi unikalny wygląd.Sprzedawany regulator obrotów...
Witajcie,Po dwóch tygodniach użytkowania E51 postanowiłem ją w końcu zrecenzować.Pierwsze wrażenie:Nokie E51 otrzymujemy w eleganckim i ładnym pudełku. Po otworzeniu ukazuje nam się w/w telefon, a oprócz tego:- lekka, ale szybciutka ładowarka, niestety z cienkim bolcem. Dlaczego "niestety" - wyjaśnie później.- bateria BP - 6MT- zestaw słuchawkowy HS-47- kabel USB- płyta CD- karta...
Witajcie,Za niedługo będę wymieniał telefon. Wacham się pomiędzy modelami wymienionymi w tytule. Chciałbym już trochę bardziej zawężyć pole działania i wyłonić idealny telefon (dla mnie). Więc tak: telefon musi mieć b. dobry wyświetlacz - to priorytet. Drugim ważnym elementem jest jakść wykonania, trzecia- WiFi, choć bez tego mogę sie obejść. Symbiana też...
witam, proszę o pomoc/radę w wyborze monitora...opisy z komputronika...ceny z komputronika i innych...monitor ma być raczej do wszystkiego filmy, internet, pisanie, troche do gier i grafiki...20" BenQ FP202WA srebrno-czarny 769,- Agito.pl: 709.00 zł20"; wielkość plamki: 0,258 mm; maksymalna rozdzielczość obrazu: 1680 x 1050 pikseli; czas reakcji matrycy: 5 ms; spełniane normy...
Witam!Stoję przed wyborem taniego notebooka, którego przeznaczeniem będzie praca z programami biurowymi, odtwarzanie filmów (koniecznie panoramicznywyświetlacz), obróbka zdjęć, programowanie i przydałoby się, żeby od czasu do czasu bez przeszkód móc zagrać w jakąś niezbyt wymagającą gierkę.Po wielu...
Jeśli gdy przyciśniesz taśme to wraca obraz to po prostu masz do wymiany cały wyświetlacz. Spróbuj jeszcze wypiąć taśmę i wpiąć spowrotem ale uważaj bo to bardzo delikatne choć już i tak wyświetlacz nie działa.Wyświetlacze są i tak dość drogie więc nie widzę sensu jego wymiany...
Hej mam taki wyświetlacz od rasberry pi, który działa tez z pc pod hdmi, chciał bym by z tym wyświetlaczem działał dotyk, planuje pod intel nuc podpiąć ten wyświetlacz do tego jakieś dobre głośniki i korzystać pod...
Witam.Sprzedam inteligentną ładowarkę mikroprocesorową firmy TECHNOLINE, model BC-250. Stan wizualny = nowka (jak chwilę po wyjeciu z pudelka), zero jakichkolwiek rysek itp sladow uzytkowania, praktycznie nieuzywana (ale przestowana ze dziala!). Dołączam pełen komplet, papiery (instrukcja obsługi), oryginalny zasilacz sieciowy, tylko bez oryginalnego pudelka ktorym byl jednorazowy...
Witam,na wstępie witam wszystkich forumowiczów. A teraz do rzeczy...Po zakupie nowego laptopa (grafika Intel HD 4000) i podłączeniu zewnętrznego moinitora (via microHDMI, pulpit rozszerzony, rozdzielczośc fullhd), na tym drugim pojawiąją się sporadycznie, pojedyncze, krótkotrwałe mignięcia/zniekształcenia obrazu. Wspomniane zjawisko nie pojawia się przy pracy tylko na zewnętrznym monitorze, z...
Witam,mam do sprzedania LG E900 w naprawdę bardzo bogatym zestawie.Telefon posiada system Windows Phone 7.5 Mango w języku polskim, nie posiada blokady simlock.Gwarancja producenta do 26.10.2013.Stan oceniam na bardzo dobry / idealny - telefon był zawsze noszony w silikonowej osłonie, która jest dołączona do zestawu. Na wyświetlaczu oraz tylnej klapce...
Witam,mam do sprzedania LG E900 w naprawdę bardzo bogatym zestawie.Telefon posiada system Windows Phone 7.5 Mango w języku polskim, nie posiada blokady simlock.Gwarancja producenta do 26.10.2013.Stan oceniam na bardzo dobry / idealny - telefon był zawsze noszony w silikonowej osłonie, która jest dołączona do zestawu. Na wyświetlaczu oraz tylnej klapce...
Wygląda to tak:Mam odłączony wyświetlacz, który jest podłączony Molexem do Zasilacza (dłuższa historia - musi być wyłączony). I w tym molexie są razem z wyświetlaczem kable od tych dwóch wentyli (dlaczego ? ktoś mi wyjaśni?) . I teraz, czy ten rozdzielacz da to, że będzie można podłączyć w ten sposób, żeby chodziły...
Witam : )Od pewnego czasu mam problem z wyświetlaczem w obudowie komputera. Mianowicie jest to obudowa (niby) ModeCom A2A 400W (tak napisał mi gościu z komputerowego na papierach kupna, których załącznik jest dodany). Na wyświetlaczu są infomacje takie jak:- czy wiatraki pracują- data, godzina, rok, itd.-...