Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Listopad 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Kwiecień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Tak jak już wcześniej pisałem płyta główna to jakiś no name, ale udało mi się ustalić typ chipsetu. JEst to ATI Xpress 200M. Znalazłem przy okazji jeszcze ciekawą nieoficjalną instrukcję serwisową:https://sites.google.com/site/l30tipstricks/home/nieoficjalna/ToshibaSatelliteL30.zip?attredirects=0 Nie wiem kiedy...
Witam,Kupiłem lapa w Niemczech i mam problem z instrukcją obsługi (nie wspominając, że mam 3 dodatkowe niemieckie klawisze, ale to da sie załatwić). Mam instrukcję obsługi oczywiście po niemiecku, a potrzebuję rzecz jasna po polsku. Czy mogłby mi ktoś pomoc, ponieważ nie mogę takowej nigdzie znaleźć?
Właśnie otrzymałem maila od autora wspominanej przeze mnie nieoficjalnej instrukcji serwisowej Toshiby Satelite L30-134. Nie spodziewałem się że w ogóle dostanę odpowiedź :) jednak jeszcze można liczyć na ludzi :) W skrócie mail zawierał poniższe sugestie i fakty:- osoba ta przez kilka lat miała w swojej
Oto Logi po użyciu programów, które były w instrukcji:OTL logfile created on: 2012-12-17 22:30:30 - Run 6OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Documents and Settings\Admin\Pulpit\OTLWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.11)Locale: 00000415 |...
Na sprzedaż wystawiam notebook TOSHIBA Satellite X200-253.Ekran LCD 17 cali. (Na dole strony pełna specyfikacja)CENA 1500złWysyłka kurierem 25zł.Notebook jest wstawiony na aukcji ,poniżej podaje link:http://allegro.pl/show_item.php?item=1944178037 (Proszę Administratora o nie kasowanie tematu w przypadku gdy na tym forum obowiązuje zakaz umieszczania...
2 lata gwarancji z mozliwoscia przedluzenia Marka: Toshiba Platforma: Centrino Santa Rosa Procesor: Intel Core 2 Duo T94002.53 Ghzpamięc podręczna drugiego poziomu : 6MB Prędkość procesora: 2.5 GHz Dysk twardy: 320 GB Cechy dysku twardergo: 5400 obr/min. S.M.A.R.T Pamięć RAM: 4GB - Możliwość rozszerzenia do 8GB Opis...
Biorąc pod uwagę recenzję C2D & CD, zaczynam się zastanawiać czy aby wiadomo tym ludziom czym się różnią oba procesory. Jest jeszcze jeden śliczny link: Intel Benchmarks, który ukazuje co przez ostatni rok robili naukowcy, aby wydobyć z naszych portfelów kolejne dolary/złotówki/euro. CoreDuo przedstawia wszystko co najlepsze w technologii procesorów dwurdzeniowych o wspólnej pamięci cache,...
Jak radzić sobie z dyskiem ?WstępDyski jako urządzenia mające umożliwić nam zapis, przechowywanie i odczyt danych którymi obracamy w codziennym życiu, mają niezwykle ważne znaczenie. W dzisiejszym świecie bez nich nie bylibyśmy stanie pracować, bawić się ani przetwarzać informacji. Warto więc zastanowić...
Witam !Mam na sprzedaż laptop Toshiba Satellite L300-1A3. Laptop został zakupiony na święta 2008 roku. Stan wizualny oceniam na dobry. Laptop w 100% sprawny. Do laptopa dorzucam oryginalną, nową baterię Toshiba (raz włożona, nigdy nie ładowana) [posiadam i...
Toshiba Satellite A300 PSAJ4E - Windows Vista. PS.Teraz widzę, że przyciski play, stop itd. działają, ale tylko gdy włączę WMP i włączę normalnie piosenkę. Wcześniej działało to w ten sposób, że wszytsko z klawiatury uruchamiałem - przy pomocy tych przycisków mogłem włączyć WMP i utwory. Podświetlenie oczywiście dalej nie działa.PS2.Przeczytałem całą...
Związku z podjęciem studiów na politechnice na wydziale budownictwa potrzebuję zakupić sobie laptopa na którego chciałem przeznaczyć ok. 3000zł. Związku z tym, że będę używał na nim AutoCad-a itp. programów do projektowania potrzebuję jakiś godny sprzęt z dobrą grafiką.Kiedyś kolega przesłał mi linka z laptopem o takich samych parametrach jak ten w tej aukcji firmy Samsung. Co o nim...