Skocz do zawartości

theixeli4fd or 823select 823 from pg sleep15

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: theixeli4fd or 823select 823 from pg sleep15

Praca na informie

WitamProsiłbym o pomoc facet zadał nam pierwszą prace niestety umnie to leżey pomoże ktoś??2. Zapisz podana liczbę w systemie szesnastkowym (oprócz wyniku przedstaw obliczenia): ...

[SPRZEDAM] Fujitsu Siemens Amilo PA 1510 + Win XP HE

Witam,Dzisiaj mam do zaoferowania Państwu laptopa Fujitsu Siemens Amilo PA 1510. Sprzedaję go, ponieważ jest on mi niepotrzebny, a szkoda aby leżał bez sensu na dnie szafy.Jeżeli chodzi o papiery, płyty i ładowarkę, to niestety, ale takowych brak. Ładowarkę najzwyczajniej na świecie zgubiłem, a z papierami i płytami nie mam pojęcia co się stało.Laptop jest na chodzie, gdy działa na podłączonej...
  • Giełda
  • napisane 18 01 2013 14:26
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 2865

[SPRZEDAM] DeLL Inspiron 1520 + Win Vista Home Basic

Witam,Dzisiaj mam do zaoferowania Państwu laptopa DeLL Inspirion 1520. Sprzedaję go, ponieważ od dwóch lat leży on w mojej szafie i jest praktycznie nie używany.Normalne ślady użytkowania. W komplecie, oprócz laptopa jest również oryginalna ładowarka (angielska wtyczka GB-PL do kupienia w każdym sklepie elektronicznym za ok. 10zł), oraz oryginalna płyta z systemem OEM WindowsVista Home Basic....
  • Giełda
  • napisane 18 01 2013 14:20
  • Wyświetlenia: 3003

dołożenie sprzętu, i nadal ten sam problem

• Procesor: Intel Pentium 4 Cpu 3.06 GHz• Płyta główna: Asus P5VD2-MX• Pamięć RAM: X1 2GB Apacer DDR2 800 MHz, X1 512mb Kingston DDR2 333 MHz• Karta graficzna: GeForce 7100GS 512mb• Dysk twardy: Około 250GB• Zasilacz: Jakiś tam Forton 350WHmm nie dawno zakupiłem właśnie 2GB apacer, przedtem miałem x2 po 512mb i, w sumie po dokupieniu, płynność gier typu:Ghost Recon Advanced Warfighter i...

Ciekawy projekt ulotki reklamowej - kto pomoże?

Witam, Panowie nie wiedziałem gdzie wstawić problem więc piszę go tutaj. Muszę wykonać projekt ulotki reklamowej ale kompletnie nie wiem od czego się zabrać - brak ciekawego pomysłu i zręcznej ręki w grafice. Ulotkę musi cechować jej wyrazistość oraz coś co przyciągnie wzrok potencjalnego klienta. Dane jakie ulotka musi zawierać znajdują się poniżej."Pogotowie komputeroweOferujemy pomoc w...

Dowcipy, kawały, anegdoty, śmieszne teksty

Babice nieopodal Wisły.Miejscowy gospodarz wychodzi rano oporządzić swoją krowę.Ale Po chwili wzburzony wraca do chałupy I budzi swoich trzech synów mówiąc:- Jakiś chuj ukradł nam krowę!Starszy syn:- Jak chuj to znaczy konus jakiś…Średni syn:- Jak konus to pewnie z Trojanowa…Najmłodszy syn:- Jak z...

ASUS A7N8X DELUXE

WitamMam gorącą prośbę o pomoc, bo już zaczynam siwieć panowie, poważnie….problem mam mobo jak w tytule, do niedawna miałem jeden dysk ata SP1614N do tego kupiłem teraz drugi dysk identyczny i oczywiście miałem go połączyć w macierz raid 0 żeby chodził jak ta lala ( 320GB ) i jakie było moje zdziwienie jak w biosie po podpięciu zobaczyłem go...
  • Archiwum
  • napisane 04 02 2008 17:25
  • Wyświetlenia: 2782

Nowy komputer

Witam Panowie i Panie eksperci…Zamierzam kupić nowego kompa i już na wstępie mam 3 sprzeczności…Wydajny, ale cichy, i możliwie najbardziej ekonomicznie… (choć z pewnych rzeczy nie zrezygnuję )Chcę np. w ciszy i spokoju odpalić Gothica 3 na full detail i co by...
  • Archiwum
  • napisane 11 08 2007 09:11
  • Odpowiedzi: 15
  • Wyświetlenia: 3244

Intel E4300 Fsb800 i DDR3 1333

Witam jak w temacie kupiłem sobie na allegro a w zasadzie to złożyłem składaka.Procesor: E4300 1.8GHz lga775Chłodzenie procka: Cooler Master Hyper 101Pamięć RAM: Kingston HyperX DDR3 2 X 2GB 1333MHz CL9 blu. 4 GBPłyta główna: ASUS P5G41C-M LXKarta graficzna: ASUS EN8800GS TOPDysk: 120GBZasilacz: seasonic ss500et 80+ bronzePytania...
  • Pamięci RAM
  • napisane 09 04 2012 11:17
  • Odpowiedzi: 13
  • Wyświetlenia: 9351

Zanim kupisz notebooka

Chciałabym opisać swoje doświadczenia z pewna nieuczciwą firmą zajmującą się branża komputerową. Konkretnie mówiąc to Ar*st , sklep komputerowy z Wrocławia.W miesiącu październiku 2006 roku zakupiłam komputer w sklepie mieszczącym się na ul. Biskupiej.Wybrałam notebooka firmy Acer. Oferta wydawała mi się korzystna, ponieważ sprzęt wykazywał się imponującymi parametrami technicznymi a poza tym...

jaki procesor pod chipset VIA !

Witam, jestem nowy tutaj , znam się na kompach ale mam jeden problem z interpretacją mojej płyty głównej. w czym tkwi problem. programem CPU-Z dowiedziałem się o:-socket 478-płyta główna P4M266 - 8235-chipset VIA P4M266 (VT8751)-southbridge VIA VT8235przeglądając wikipedia o tym jakie płyta główna daje możliwosci...
  • Płyty Główne
  • napisane 31 01 2014 11:55
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 7080

Las Witkowice

LEGENDA Witkowice . Od zawsze była to w zasadzie spokojna wieś , o lekkich aspiracjach , położona na obrzeżach lasu . Ludzie tam mieszkający trudnili się głównie rolnictwem , ale niektórzy Mało kto wie , że wieś ta została założona na szczątkach innej . Od tego momentu zaczyna się robić dość ciekawie . Poprzednia osada została założona w wieku XII . Nazywała się "Mirena" ....
  • Paranormalne
  • napisane 18 09 2006 16:49
  • Odpowiedzi: 10
  • Wyświetlenia: 24701

Logi - Prośba o sprawdzenie

Witam,Proszę o sprawdzenie logów systemu. Mam wrażenie, że komputer startuje wolniej niż zazwyczaj.OTL logfile created on: 2012-11-26 12:31:00 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.70.2 Folder = C:\Users\Anna\Documents\Aplikacje64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000415 |...

Sterowniki do zintegrowanej karty dźwiękowej

Witam!Ostatnio postanowiłem powołać do życia mój stary komputer. Ale nie moge zainstalować sterowników do karty dźwiękowej. JA mam ją zintegrowaną, ale nie mam pojęcia jak sie ona nazywa. Bo mam dwie płyty ze sterownikami które były dodane do kompa ale już próbowałem różnych kombinacji i nie mogę trafić na właściwe sterowniki. Prosze o pomoc w znalezieniu mi sterowników. Na necie znalazłem...
  • Archiwum
  • napisane 10 07 2007 20:41
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 6973