Wstęp.Witam.Chciałbym Wam przedstawić moją recenzję dwóch kart graficznych.Będzie to ATI HD4850 w wersji 512MB na pamięciach DDR3, firma ASUS z chłodzeniem Glaciator. Oraz Nvidia GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 od firmy ASUS z chłodzeniem Dark Knight. Obie karty pochodzą z tej samej półki cenowej i wydajnościowej. Miały premierę w ubiegłym roku. Wszyscy,...
Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
Witam, Od dłuższego czasu przy włączaniu filmów na np: YouTube ale także przy normalnym użytkowaniu na systemie (Windows 8.1) ekran w pewnym momencie się zawiesza i po chwili pojawia się czarny ekran a po drugiej chwili wraca do normalności i pojawia się w dolnym prawym rogu ekranu komunikat w stylu "Sterownik ekranu przestał działać, ale odzyskał...
Witam serdecznie , Od razu powiem że tekst będzie długi i z góry dziękuję za ewentualnie udzieloną pomoc lub wskazówkę.Jeżeli chcecie opuścić tak zwaną , świetną historyjkę przewincie ją na sam dół.Mniej więcej pod koniec ubiegłego tygodnia czwartek,piątek włączyłem komputer tak jak każdego innego dnia. Jako że na szybko chciałem uzyskać dostęp do poczty , (pilna potrzeba) na szybko od razu po...
Od jakiegoś tygodnia zacząłem mieć problem z komputerem (prawdopodobnie z kartą graficzną). Mianowicie pokazują mi się takie kropki/kratki, jak kto woli: http://images42.fotosik.pl/151/5be84594a3cd8194med.jpgdo tego dość często dochodzą chwilowe zawieszenia komputera. Czasem było tak, że było widać tylko 'ramy' programów. Raczej nie jest to wina monitora, bo na starym, jak i na nowym...
mam prośbe do ciebie jackasss mógłbyś odpowiedzieć na moje pytanie w dziale karty graficzne ati o sterownikach??? to jest jako ostani news widoczne temat to znowu probelm z radeon 4850 opis to sterowniki moja płyta to gigabyte m52l-s3
Witam serdecznie, wczoraj zakupiłem kartę graficznę ATI RADEON 7770 i mam następujący problem, otóż przy podłączeniu karty monitor nie wykrywa jej, wiatraki się uruchamiają wszystko się uruchamia ale brak reakcji ze strony monitora. Oto co zrobiłem:Przekładałem na różne sposoby ramAktualizowalem BiosaCzyściłem wtyki kartyPrzestawiałem w Biosie na PCIEOdinstalolowałem ...
Witam,posiadam kartę graficzną Palit HD4850 Sonic, 512MB. Oprócz tego na płycie głównej Gigabyte GA69G S3H mam zintegrowaną grafę. Wiadomo, że chcę korzystać z tej dodatkowej. Wszystko jest podpięte, sterowniki wrzucone, w BIOSie ustawione. Podczas włączania widzę czarne tło,...
Witam, jestem nowy tongue.gifMam niebywaly problem. Kupilem nowego kompa (8400, P5Q Pro, 4gb, Gigabyte4850 Zalman) no i niestety kupilem Windows Vista Home Premium 64bit PL OEM + Service Pack 1. Niestety? A no system nie widzi karty graficznej:( Zainstalowalem sterowniki z CD,...
Witam, jestem nowy Mam niebywaly problem. Kupilem nowego kompa (8400, P5Q Pro, 4gb, Gigabyte4850 Zalman) no i niestety kupilem Windows Vista Home Premium 64bit PL OEM + Service Pack 1. Niestety? A no system nie widzi karty graficznej:( Zainstalowalem sterowniki z CD, nic nie...
Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...
Witam, Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że jestem przeciętnym użytkownikiem komputera. Dlatego też nie posiadam zewnętrznych mierników temperatur oraz napięć, a także możliwości dostępu do takich. Nie podkręcam podzespołów, a moja wiedza nt. hardware jest minimalna.Specyfikacja sprzętowa:System...
Witam, mam nowy komputer, po zainstalowaniu systemu (Windows 7) przyszedł czas na sterowniki , wiem że te z płyt są pewnie przestarzałe więc lepiej pobrać je ze stron producentów i tu właśnie mam parę pytań , mianowicie chciałem zacząć o instalowania sterowników od płyty głównej gdyż słyszałem że w takiej właśnie...
OTL Extras logfile created on: 2013-07-03 19:15:33 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = E:\Moje Dokumenty\Pobieranie64bit- Professional Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 7,99 Gb Total Physical Memory | 6,40 Gb Available Physical...