Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz...
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Wstęp.Witam.Chciałbym Wam przedstawić moją recenzję dwóch kart graficznych.Będzie to ATI HD4850 w wersji 512MB na pamięciach DDR3, firma ASUS z chłodzeniem Glaciator. Oraz Nvidia GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 od firmy ASUS z chłodzeniem Dark Knight. Obie karty pochodzą z tej samej...
Ok. Dzięki wszystkim. Dałem po plusiku.Jeszcze jedno i ostatnie pytanie. Chyba wróciłem do punktu wyjścia. Wysztystko wybrałem oprócz tego co od początku chciałem. Wiem już że kupię HD 6850 ale nie wiem jakiej firmy. TO jest ostatnia rzecz o jaką pytam Sapphire czy Asus czy...
Sapphire to dobra firma co do kart graficznych ?Kolego te kartygraficzne mają tylko jedną firmę ATI Reszta to tylko producenci chłodzenia na ich karty...
WitamMam naprawde dziwny problem z kartą GeCube Radeon 9600 PRO 128Mb.moj komputer: P4 3 GHz, 1 GB ramGłównie chodzi o niska wydajnosc w grach (konkretnie counter strike source), ale po kolei.1) everest wykrywa mi tą karte jako radeon 9600 (bez PRO)2) w ...
Witam. Potrzebuję ultra szybko pomocy bo nie mam za wiele czasu na decyzje Kupiłem do tego zestawu po bardzo okazyjnej cenie kartę graficzną Gigabyte HD 6850 (OC). Jako,że apetyt rośnie w miarę jedzenia chcę zrobić kolejny upgrade.W niedalekiej przyszłości będę zmieniał monitor na Full HD,także proszę się nie...
Witam!Mam dość nietypowy problem który zaczął się stosunkowo nie dawno na laptopie MSI GE60 2 PL. Specyfikacja:CPU: i7 4710hq 3.5 ghzGPU: Geforce GTX 850m 2gb ddr3 OCRAM: 8 gb ddr3OS: Windows 10 pro x64Laptop swego czasu mial wymieniana plyte glowna na gwarancji poniewaz nagle sie wylaczyl i juz wlaczyc sie nie chcial i nie wiem czy to moze miec cos z tym wspolnego. Wczesniej byla plyta glowna...
Pisze jeszcze raz, ten tekst.. Jak na laptop z Biedronki bardzo fajne ma parametry.Ustawienie wydajności laptopa do grania na baterii w Windows 7/Vista:Na pasku zadań obok zegara kliknij na baterii prawym klawiszem myszki z menu wybierz Zmień opcje zasilaniaWybierz plan zasilania Wysoka wydajność i wejdź w zmień ustawienia planuWybierz zmień zaawansowane ustawienia planuPoszukaj z drzewa...
witam wszystkich. posiadam laptopa toshiba satelilite A100 z karta graficzna ATI radeon x200M. moj problem polega na tym ze drastycznie spadła mi wydajnosckartygraficznej(wszystko sie tnie) jak bylo...