Nokia to Nokia. Dostałem służbową NOKIĘ E50 z Symbianem (w zamian za stary SE K750i). Stwierdziłem, że to totalny shit! Strasznie wolno reaguje, włączenie trwa z minutę, malusieńka nieczytelna czcionka, nieintuicyjna obsługa. A rozmawiam średnio 10 godzin miesięcznie, więc...
No wlasnie ta wypasiona nokia stala sie moja wlasnoscia,ale.....ale mam na niej simlocka i tu pojawia sie problem i to nie byle jaki,bo nie znalazlem zadnej opcji,mozliwosci itp na sciagniecie simlocka.Jesli ktos ma ...
Ja dodam. Ale zdjęcia Z telefonu a nie ... telefonu:http://picasaweb.google.pl/kosztorys/NokiaE50_vs_SEK750iDodam, że po tygodniowym używaniu Nokii E50 (narzuconej mi służbowo) wróciłem do mojego 2,5 rocznego SE K750i (właściwie D750i ale to to samo) (zdejmując SIMLOCKA) gdyż...
Sam kabel ci nic nie da musisz mieć interfejs sprzętowy tzw. Box który dużo kosztuje. W zależności od interfejsu do noki cena waha się miedzy 500 a 1000 zł. Co do 5310 express music to musisz jeszcze mieć wykupione kredyty. Jeden kredyt kosztuje około 100 zł i dopiero przez...
Witam....zakupiłem Nokie N95 z Wielkiej Brytanii.....i czy można tym programem nad którym dyskutujecie ściągnąć simlocka?? Jestem laikiem w tych sprawach więc proszę o wyrozumiałość. Jak się nie da, to jaki mniej więcej będzie koszt jego...
witam,potrzebuje usunąć simlocka do Orange do Nokii C6.Zrobię to w domowych warunkach jakimiś niskimi kosztami?I w jakim celu potrzebny mi jest Security Mastercode?pozdrawiami z gory dziękuję za...
Niestety za darmo się nie da. Można kodem opcja bardzo droga kolo 100 - 150 zł, lub boxem opcja w komisie/serwisie koszt max 80 zł. Niestety 3110 classic jest z platformy BB5 i dlatego takie ceny.witama czy majac kabel USB podlaczajacy Nokie 3110 classic do kompa mozna zdjac simlocka?...
Temat ten powstał, by pomóc każdemu kto ma problem ze ściągnięciem blokady ze swojej nokii 6103.Treść postu powinna składać się z :- modelu (chociaż jest to temat odnośnie tylko tego modelu)- numeru imei (*#06#) [nawet bez włożonej karty sim, bądź pod baterią]-...
WitamPotrzebuję zdjąć simlocka plusa z nokii N95. Czy jest jakiś sposób lub program dostępny do ściągnięcia?W komisie to koszt 150 zł - trochę przesada
Telefony SE podstawowe pojęcia i terminy przygotowanie platformy db2020 do patchowania i zdjęcie simlock-a.SEUS ( Sony Ericsson Update Service) ang. Centrum aktualizacji Sony Ericsson)CID = Ten numer oznacza wersje zabezpieczenia telefonu obecną w Sony Ericsson. Nowe systemy zabezpieczeń są wypuszczane, co jakiś...
AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden...
Jak moge sciagnac simlocka dla nokii 6020 imei 359748009743411 siec plus pozdrawiam #pw+701 090 421 077 534+1#pomozecie mi tamte kody nie dzialaja moze mak ktos inne do noki 6020 IMEI: TO 356240005048410 orange z góry dzieki#pw+346 436 462 551 175+1#ma ktoś kod do
Strona domowa producenta NaviExpert: www.naviexpert.plCo to jest NaviExpert (skrót NE)?NaviExpert jest program nawigacji dla telefonów komórkowych posiadających, obsługę aplikacji JAVA, kolorowy wyświetlacz i posiadających bluetooth. Jest nawigacją On-Line, która pobiera najnowsze mapy i punkty POI z serwera. Jak to działa?Najpierw nasz GPS określa położenie, gdzie się znajdujemy (dokładnie to...