Skocz do zawartości

select 198766667891

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: select 198766667891

[ajax/js] Dynamiczna zmiana pól w select

Witam. Chciałbym się dowiedzieć, czy za pomocą JS można dynamicznie zmieniać pola option w select.Np.: Mam pole select i tam 4 opcje o różnych wartościach. Poniżej mam jeszcze jedno pole select, które chciałbym, aby wyświetliło różne opcje wyboru w zależności od wyboru w

[PHP] Klasa do generowania formularzy

Czy nie znudziło Ci się ręczne tworzenie input'ów? Na pewno. Właśnie dla tego, dzisiaj postanowiłem napisać klasę, która będzie robić to za Ciebie ;) Teraz stworzenie formularza z dużą liczbą pól to pestka ;pWięc zacznijmy omawiać od początku:<?php/** Klasa do obsługi formularzy* Jesli chcesz możesz korzystać do woli, ale ten komentarz musi zostać* Autor: Abel kin94@o2.pl**/class Forms{//...

Problem komiwojażera (najkrótszej drogi)

1. Tematyka problemu i wykonanie (zakres historyczny )To mój pierwszy "tutorial" (czy takowy problem można tak nazwać? :>) na tym forum pochodzący z mojej strony m1chu.eu. Mam nadzieję, że będzie prosty i zrozumiały. A więc do dzieła...Problem? Mamy wyznaczyć z pośród 10 miast najkrótszą trasę tak, żeby odwiedzić wszystkie dziesięć miast tylko raz.Wykonanie? Excel z wszelkimi...

• Poradniki
  • napisane 29 03 2007 20:11
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 40219

[forum] [IPB 2.1.x] Group Name Indicator v3.3

1. Ściągamy "Universal Mod Installer v1.3.2"2. Wrzucamy katalog "mod_install" do głównego katalogu, w którym znajdują się pliki forum.3. Ustawiamy CHMOD'y katalogu "mod_install" oraz "images" (który w nim się znajduje) na 755.4. Ściągamy "Group Name Indicator v3.3"5. Wrzucamy...

[php/sql]pomoc w opisaniu kodu bazy danych

Witam. Mam za zadanie opisać kod bazy php, ale nie znam sie za bardzo na pisaniu stron, jakies podstawy mam i z tych podstaw napisałem sobie wczesniej takie w miare swoje komentarze do bazy, ale byłbym wdzięczny jakby ktos pomógł mi je uzupełnić, a oto kod:<center> BAZA DANYCH <br><?php// parametry polaczenia i polaczenie z...

Logi - Obawa przed trojanem

Prosze o sprawdzenie logga CODE-BOXComboFix 09-02-21.01 - wieczorek 2009-02-24 20:24:08.3 - NTFSx86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.3.1250.1.1045.18.2046.1497 [GMT 1:00]Uruchomiony z: d:\internet\PROGRAMY\ComboFix.exeAV: ESET Smart Security 3.0 *On-access scanning disabled* (Updated)FW: Zapora osobista *enabled* * Utworzono nowy punkt...

Recenzja Natural Selection 2 - Nowy sieciowy HIT

Natural Selection 2Już od dawna nie miałem okazji obcować z naprawdę dobrym FPSem w klimatach science fiction. Jedni teraz zapytają: A co z Call of Duty ?!- Ja już tę serię dawno skreśliłem... Może Battelfield produkcji Electronic Arts podejmie się wkrótce tej tematyki? Któż to wie, ale odpowiedzmy sobie na pytanie, czy nie jesteśmy już znudzeni tą...
  • Gry
  • napisane 21 12 2012 12:11
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 4846

suse 10.1 i problem z neo

Witam jestem początkującym użytkownikiem linuksa i jak głosi temat mam pewien problem z instalacją modemu Sagem Fast 800 E i neostrady pod susłem, staram się to zrobić wg instrukcji:Pobieramy potrzebne rzeczy, tj. skrypt łączenia z internetem i sterowniki do naszego modemu. Możemy je znaleźć tutaj.INSTALACJA1. Rozpakowujemy na dysk te archiwum. Robimy to poleceniem (z terminala/konsoli):tar...
  • Linux
  • napisane 06 05 2008 17:04
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 6725

[wirus] PSW.OnlineGames, AVG i załamanie nerwowe

Witam,Potrzebuję pomocy w sprawie wirusa, który dopadł mój komputer jakiś czas temu. Niestety samodzielnie nie mogę sobie z nim poradzić. Pewnego razu straciłem możliwość normalnego otwierania dysków (Windows pytał o to, jakim programem je otworzyć!). Oczywiście z problemem sobie poradziłem - użyłem Combofixa. Postanowiłem jednak zrobić skan. No i cóż - AVG wykrył kilkadziesiąt wirusów...

[AJAX/JS] Wyszukiwarki na twojej stronie www

Jakie są najpopularniejsze wyszukiwarki w Polsce..?Oczywiście jest to Google, onet, netsprint i szukacz (osobiście korzystam z dwóch, ale ankiety nie kłamią )Czasami zdarza się, że chcemy coś szybko znaleźć w internecie i żeby to zrobić musimy wracać do wyszukiwarki wychodząc z jakiejś strony, na której jej w ogóle nie ma Rozwiązanie tego problemu jest proste.. Wstawmy cztery najlepsze polskie...

Logi - Przekierowywanie na niechciane strony

Witam. Mam prośbe o to aby ktoś sprawdził moje logi. Prawie wogole sie na tym nie znam a mam problem bo google przekierowuje mnie na inne strony. Postępowałem zgodnie z jakas instrukcją znalejziona na necie i doszlem do punktu przeskanowac system i wrzucic logi na forum. Z gory dziekuje za cenne uwagi.Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 21:28:12, on 2008-01-31Platform:...

Automatyczne formatowanie "słówek" w Word 2007

Chodziło ci o makra zapewne(ostatnia zakładka, ostatni przycisk).W edytorze makr tworzysz coś takiego:Sub Makro1()'' Makro1 Makro Makensis editor''Dim polskie As Stringpolskie = "english" Selection.Find.ClearFormatting Selection.Find.Replacement.ClearFormatting With ...
  • Oprogramowanie
  • napisane 22 10 2012 23:19
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 15294

Logi - błąd stery bądź flash player

AvengerLogfile of The Avenger Version 2.0, (c) by Swandog46http://swandog46.geekstogo.comPlatform: Windows XP*******************Script file opened successfully.Script file read successfully.Backups directory opened successfully at C:\Avenger*******************Beginning to process script file:Rootkit scan active.No rootkits found!Folder "C:\Documents and Settings\All...

Logi - błąd stery bądź flash player

Po wykonanym skrypcie:All processes killed========== OTL ==========Service zpcrzw stopped successfully!Service zpcrzw deleted successfully!E:\CCE\ccekrnl.dat moved successfully.Service zirlwy stopped successfully!Service zirlwy deleted successfully!File E:\CCE\ccekrnl.dat not found.Service wfimgv stopped successfully!Service wfimgv deleted successfully!File...