Witam. Chciałbym się dowiedzieć, czy za pomocą JS można dynamicznie zmieniać pola option w select.Np.: Mam pole select i tam 4 opcje o różnych wartościach. Poniżej mam jeszcze jedno pole select, które chciałbym, aby wyświetliło różne opcje wyboru w zależności od wyboru w
Czy nie znudziło Ci się ręczne tworzenie input'ów? Na pewno. Właśnie dla tego, dzisiaj postanowiłem napisać klasę, która będzie robić to za Ciebie ;) Teraz stworzenie formularza z dużą liczbą pól to pestka ;pWięc zacznijmy omawiać od początku:<?php/** Klasa do obsługi formularzy* Jesli chcesz możesz korzystać do woli, ale ten komentarz musi zostać* Autor: Abel kin94@o2.pl**/class Forms{//...
1. Tematyka problemu i wykonanie (zakres historyczny )To mój pierwszy "tutorial" (czy takowy problem można tak nazwać? :>) na tym forum pochodzący z mojej strony m1chu.eu. Mam nadzieję, że będzie prosty i zrozumiały. A więc do dzieła...Problem? Mamy wyznaczyć z pośród 10 miast najkrótszą trasę tak, żeby odwiedzić wszystkie dziesięć miast tylko raz.Wykonanie? Excel z wszelkimi...
1. Ściągamy "Universal Mod Installer v1.3.2"2. Wrzucamy katalog "mod_install" do głównego katalogu, w którym znajdują się pliki forum.3. Ustawiamy CHMOD'y katalogu "mod_install" oraz "images" (który w nim się znajduje) na 755.4. Ściągamy "Group Name Indicator v3.3"5. Wrzucamy...
Witam. Mam za zadanie opisać kod bazy php, ale nie znam sie za bardzo na pisaniu stron, jakies podstawy mam i z tych podstaw napisałem sobie wczesniej takie w miare swoje komentarze do bazy, ale byłbym wdzięczny jakby ktos pomógł mi je uzupełnić, a oto kod:<center> BAZA DANYCH <br><?php// parametry polaczenia i polaczenie z...
Prosze o sprawdzenie logga CODE-BOXComboFix 09-02-21.01 - wieczorek 2009-02-24 20:24:08.3 - NTFSx86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.3.1250.1.1045.18.2046.1497 [GMT 1:00]Uruchomiony z: d:\internet\PROGRAMY\ComboFix.exeAV: ESET Smart Security 3.0 *On-access scanning disabled* (Updated)FW: Zapora osobista *enabled* * Utworzono nowy punkt...
Natural Selection 2Już od dawna nie miałem okazji obcować z naprawdę dobrym FPSem w klimatach science fiction. Jedni teraz zapytają: A co z Call of Duty ?!- Ja już tę serię dawno skreśliłem... Może Battelfield produkcji Electronic Arts podejmie się wkrótce tej tematyki? Któż to wie, ale odpowiedzmy sobie na pytanie, czy nie jesteśmy już znudzeni tą...
Witam jestem początkującym użytkownikiem linuksa i jak głosi temat mam pewien problem z instalacją modemu Sagem Fast 800 E i neostrady pod susłem, staram się to zrobić wg instrukcji:Pobieramy potrzebne rzeczy, tj. skrypt łączenia z internetem i sterowniki do naszego modemu. Możemy je znaleźć tutaj.INSTALACJA1. Rozpakowujemy na dysk te archiwum. Robimy to poleceniem (z terminala/konsoli):tar...
Witam,Potrzebuję pomocy w sprawie wirusa, który dopadł mój komputer jakiś czas temu. Niestety samodzielnie nie mogę sobie z nim poradzić. Pewnego razu straciłem możliwość normalnego otwierania dysków (Windows pytał o to, jakim programem je otworzyć!). Oczywiście z problemem sobie poradziłem - użyłem Combofixa. Postanowiłem jednak zrobić skan. No i cóż - AVG wykrył kilkadziesiąt wirusów...
Jakie są najpopularniejsze wyszukiwarki w Polsce..?Oczywiście jest to Google, onet, netsprint i szukacz (osobiście korzystam z dwóch, ale ankiety nie kłamią )Czasami zdarza się, że chcemy coś szybko znaleźć w internecie i żeby to zrobić musimy wracać do wyszukiwarki wychodząc z jakiejś strony, na której jej w ogóle nie ma Rozwiązanie tego problemu jest proste.. Wstawmy cztery najlepsze polskie...
Witam. Mam prośbe o to aby ktoś sprawdził moje logi. Prawie wogole sie na tym nie znam a mam problem bo google przekierowuje mnie na inne strony. Postępowałem zgodnie z jakas instrukcją znalejziona na necie i doszlem do punktu przeskanowac system i wrzucic logi na forum. Z gory dziekuje za cenne uwagi.Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 21:28:12, on 2008-01-31Platform:...
Chodziło ci o makra zapewne(ostatnia zakładka, ostatni przycisk).W edytorze makr tworzysz coś takiego:Sub Makro1()'' Makro1 Makro Makensis editor''Dim polskie As Stringpolskie = "english" Selection.Find.ClearFormatting Selection.Find.Replacement.ClearFormatting With ...
AvengerLogfile of The Avenger Version 2.0, (c) by Swandog46http://swandog46.geekstogo.comPlatform: Windows XP*******************Script file opened successfully.Script file read successfully.Backups directory opened successfully at C:\Avenger*******************Beginning to process script file:Rootkit scan active.No rootkits found!Folder "C:\Documents and Settings\All...