Skocz do zawartości

radeon hd 4300 4500

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: radeon hd 4300 4500

Problem z uruchomieniem po wymianie procesora

Witam!Postanowiłem trochę zmodernizować sprzęt wymieniając procesor. Podając w sklepie rodzaj gniazda na płycie, polecono mi ten procesor AMD Athlon X2 7750 Black Edition.Niestety , po zamontowaniu nawet bios nie chce ruszyć. Poszperałem trochę w necie i próbowałem według tych wskazówek. Reset biosu - żadnej reakcji. Odłączenie karty graficznej i wyjęcie kości ramu - żadnej reakcji....

Orientacyjny Ranking Kart Graficznych

Przedstawiam ranking orientacyjny do względnej skuteczności różnych kart graficznych. Lista sprzyja wyższej rozdzielczości i szybszych procesorów Z początku listy umieściłem już zabytkowe karty graficzne byście mogli zorientować się ile modeli kart było wcześniej, a co jest teraz Mystique Rendition V1000 ...
  • Karty graficzne
  • napisane 04 10 2011 20:53
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 11034

[Poradnik] Dobieranie laptopa pod względem karty graficznej

Ranking nieaktualny!! -> zobacz nasz nowy ranking kart graficznych do laptopa.Witam, pragnę przedstawić listę dobrych, średnich i złych kart graficznych. Ściślej mówiąc, w kategorii "Dobre" i "Średnie" znajdziemy karty graficzne na których będzie można pograć w nowsze gry, niekoniecznie na...

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1500zł do 7500zł

WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1400zł do 6500zł na STYCZEŃ

WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...

Techplanet - Zestawy Komputerowe Kwiecień 2013 (TOP)

Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...

Czy warto kupić Radeon HD 7770 ?

Podaj pełną specyfikacje komputera. Różnice to taktowania jedna ma 1050, a druga 1000. Dodatkowo widzę wersje OC czyli fabrycznie podkręcona karta. Cechy produktu Gigabyte Radeon HD 7770 OC 1GB DDR5 PCI-E BOX Techniczne Chipset AMDRadeon HD7770 Ilość pamięci RAM 1 GB Taktowanie pamięci [MHz]
  • Karty graficzne
  • napisane 19 09 2013 14:09
  • Odpowiedzi: 15
  • Wyświetlenia: 3743

Ranking polecanych laptopów i Ultrabooków 2020 r

Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Listopad 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na listopad 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na...

Zakup karty graficznej Nivida GeForce GT630

zasilacz 450 watznalazłem taka na allegro jak mówił Elektormenter http://allegro.pl/sapphire-amd-radeon-hd7750-2048mb-ddr5-128bithdmi-i3230612378.htmlPodaj model tego zasilacza lub zrób zdjęcie tabliczki znamionowej bo coś mi świerdzi tu zestawem z alledrogo.Grafikę wybrałeś złą bo na wolnych pamięciach DDR3 - nie ma HD7750 2048MB GDDR5 - są tylko...
  • Karty graficzne
  • napisane 26 05 2013 15:06
  • Odpowiedzi: 10
  • Wyświetlenia: 1722

laptop sie zacina i restartuje z błędem,

Witam . Otóż mam pewien problem a zatem przedźmydo niego . Ogólnie gdy włączam laptopa  i już gdy dojdzie do "Zapraszamy" <---(Vista 32bit) , to pojawia sie czarny obraz na 1 min i dopiero pojawia sie pulpit. Włączam internet jest dobrze nic sie nie zacina, włączam wszystkie inne programy typu gg  i też nic sie nie zacina. Natomiast gdy nacisne dwa razy naikonke skypeby włączyć po...
  • Windows Vista
  • napisane 16 11 2013 14:14
  • Odpowiedzi: 15
  • Wyświetlenia: 24756

Wystarczający sprzęt, niewystarczająca wydajność...

Cześć ! Mam pewien problem.. Otóz posiadam rocznego laptopa Lenovo G505s , oto jego parametry : AMD A8-4500M APU with Radeon™ HD Graphics 1,90 GHz8 GB RAMGrafika : AMD Radeon HD 7640G i AMD Radeon HD 8500M SeriesHDD 1TBSystem...

Jaki sterownik do Mobility Radeon HD 4500 Series.

Witam, mam dość spory problem z tym systemem:Zacznę od tego, mam laptopa, na którym mam kartę graficzną Mobility Radeon HD 4500 Series.Ściągnąłem sterownik z amd.com - na pewno dobry bo nawet ściągnąłem tą wersję to sama mi wykrywa.Niestety przy próbie instalacji wywalało mi ciągle, że mam inną kartę graficzną i że...
  • Windows Vista
  • napisane 20 12 2011 14:19
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 10899

pomocy prosze!

Hej! jestescie moja ostatnia deska ratunku...dwa dni temu zrobilam format i musialam nalozyc na siebie sterowniki (tak stwierdzil moj sasiad) i nie mam dzwieku...w ogole! grafike juz dopasowalismy, ale z tym nie moge dac sobie rady:( mam system windows xp, nie mam plytki ze sterownikami.. w everescie mam tak:Pole WartośćKomputerSystem operacyjny Microsoft Windows XP ProfessionalDodatek...
  • Archiwum
  • napisane 22 05 2008 19:03
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 1208

Komputer za około 3000zł

Proponowałbym ci cos takiego:Procesor [775] Procesor Intel Core 2 Duo E4400 2,0GHz 2MB 1 445.00 Płyta główna [INT][775] Płyta EVGA nForce n650i Ultra 122-CK-NF66-T1 1 350.00 Pamięć Pamięć DDR2 2x1GB PC6400 800MHz Goodram Pro GP800D264L5/2GDC 1 339.00 Karta grafiki [PCIE] Karta GeForce 8800GTS ASUS 320MB EN8800GTS/HTDP/320M 1 1025.00 Dysk twardy [SATA2] Dysk Seagate...
  • Archiwum
  • napisane 27 08 2007 02:50
  • Odpowiedzi: 10
  • Wyświetlenia: 2291