No i wygląda na to że ta pierwsza partycja to jest właśnie ta partycja recovery, nie podoba mi się tylko, że pokazuje że jest w 100% wolna, ale to może być błąd windowsa, jeżeli partycja ma inny system plików. Ja znam dwie metody przywracaniasystemu dla ...
Witam, jakiś czas temu w trakcie przeglądania zaufanej strony przez chrome,po kliknięciu w link(do vidto.me) wyskoczyła mi nowa karta z informacją o podejrzanym zachowaniu przeglądarki i numerem do "pomocy technicznej windows"(wszystko po angielsku). Karta ta nie dała się zamknąć i co sekundę wydawała dzwięk podobny do tego detekcji AVG. Udało mi się zamknąć przeglądarke po kombinacji klawiszy...
Żeby uruchomić recovery w lenovo g770 przed uruchomieniem systemu wciskamy klawisz Onekey Rescue system button znajduję się on koło przycisku "power" . Postępuj według instrukcji która ukaże się po uruchomieniu "partycji recovery"Wciskam przycisk One Key Recovery i tam jest...
1 temat = 1 problem.Instrukcja obsługi Strona 38 - System OneKey Rescue, przywracaniesystemu.Windows 7 nie wymaga takich danych(e-mail, hasło) do autoryzacji licencji.
Witam.Szukam pomocy ws. pulpitu którego nie mogę zmienic i jest czarny. Do wieczoru było wszystko ok , ale chciałam :wypróbować nowy program i zaisntalowałam Starter Wallpaper Changer. Zmienilam tapete i po ponownym zalogowaniu ekran był czarny. Więc usunęłam ten program (nie poprzez deinstalacje tylko z pulpitu usunęłam i z kosza później bo nie było go nigdzie indziej) i nadal nie moge...
tak tak wczesniej tego probowalam. ale nadal go nie bylo i szukalam w program files i w panelu sterowania. bym przywrócila system poprostu . tylko ze mam lenovo latpopa i auomatycznie włączony program lenovo solution center i jak próbuje pprzywrócic wyskakuje okno ze
Witam Miałem na laptopie Lenovo S12 ukrytą partycje z systemem. Na klawiaturze mam specjalny guzik recovery do przywracania czystego systemu. Guzik przestał działać a partycja pojawiła się w Moim komputerze.Wcześniej jej nie było i guzik...
Cześć.Jakiś czas temu wykonałem kopię całego rejestru. Teraz chcę go zaimportować ale wyskakuje komunikat: Nie można zaimportować.......błąd przy dostępie do rejestru. Lub nie wszystkie dane zostały pomyślnie zapisane. Niektóre klucze są otwarte przez inne procesy. Punkt przywracania tez nie działa.System to Vista...
1. Obawiam się, że z Recovery Mode czyli przywracaniemsystemu fabrycznie wgranego do notebooka w przypadku gdy nie zrobiliśmy płyt jest problematyczne. Opis Recovery Mode w T42 znajduje się tu.2. BIO- biosensor czy jak to ktoś wymyślił. Szukaj po prostu aplikacji typu: Fingerprint na stronie podanej przez kolegę.
Witam. Mam pewien problem. Mianowicie ostatnio wlaczam komputer a wszyskie moje zdjecia, filmy, pliki tekstowe itd. sa zaszyfrowane. Kiedy wlaczam plik z notatkami to mam w nim zamiast notatki cos w rodzaju chinskich znakow czy ciagu liczb i liter. przy kazdym pliku/folderze z plikami, utworzyly sie 4 pliki o nazwie "help_decrypt". Dwa jako pliki skrotowe do strony internetowej, jeden jako...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Jaki laptop warto kupić? Kwiecień 2022 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2022 r., które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...
Zestawienie polecanych laptopów. Ranking laptopów. Co warto kupić? Kwiecień 2020 r. Witajcie niestrudzeni poszukiwacze sprzętu. Chciałem Wam przedstawić comiesięczne zestawienie polecanych laptopów na kwiecień 2020 r. , które skatalogowałem według cen oraz przeznaczenia modelu. Finalnie wybór należy oczywiście do mnie, lecz inspiracji dostarczają mi modele polecane na forum/testy...