unitrax:https://www.viperspecialtyperformance.com/c...itrax%20VSP.JPG co to u diabła jest ? wał napendowy ? pewnie to stąd że http://www.inlandmoparscarclub.com/UNITRAX.jpg w ameryce uznana w miarę marka ja natomiast wolę być kojarzony z : http://sklep.naszywki.com.pl/galerie/u/unitra_306.jpg moja ulubiona polska firmaoszukujecie Lisciu156: ...
Jackass zboczeńcu zawsze na avku masz dziewczyny Lepiej dziewczyny niż np. chłopcy/mężczyźni (?) A ja wam powiem brakuje wam spotkania w realu. Wtedy byście sobie wszystkie problemy wyjaśnili.Raczej nierealne , większość ludzi jest porozrzucana po całej Polsce ... Po za tym był już : /I-spotkanie-spo...sa.-t31518/
Da się coś lepszego za 4k ? w zestaw musi wchodzić monitorek i Klawiatura.Pewnie że się da , nie warto już brać E8400 , tak samo wydajny jest Phenom II X3 -720 , a wydajniejszy jest Phenom II X4 -920/940. Do tego jest to bardziej przyszłościowa platforma niż intel na 775. Bo będziesz mogł wsadzic proca pod AM3. AMD Phenom II X4 940 Quad-Core /3.0GHz, 2MB L2, 6MB L3, 125W, BOX, AM2+/ ...
twoim zdaniem modernizacja to od razu przesiadka na dwu rdzeniowca? może mnie na to nie stać żeby od razu kupić porządnego kompa. Lisciu156 a wymiana grafy? ewentualnie zasilacz i procek?
nie które nawyki z Firefoxa nie dawały Mi spokojnie przeglądać stron.ze tak zapytam..... jakie nawyki masz na myśli?? i niech mi ktos wytłumaczy jakie ff ma wtycznki przydatne których nie ma opera i do czego one służą. pytam bo uzywam opere długo i nie wiem czego może w niej brakowac??
Nieznajomość prawa nie jest tłumaczeniem, a kradzież to kradzież i inaczej tego nazwać się nie da, więc albo @arosław podłączysz się do sąsiada co wtedy równoznaczne jest z pospolitym złodziejstwem (czyt. będziesz pospolitym złodziejem) albo dasz sobie spokój, Znane są przypadki otrzymania wyroku za taki czyn, co prawda niskie i w zawiasach ale wpis do kartoteki jako karany pozostaje....
Chodzi Ci o Androida. Tak, ponoć mają zamiar zabrać się za system dla PC. Jednak w jakiejś Gazecie czytałem, że udało się komuś odpalić system z komórki na komputerze. Może dlatego ze Android ma jądro Linuxa ^^Również to czytałem, system był uruchomiony na notebooku EeePC 1000H. Będę musiał ściągnąć Windowsa 7, a jak to jest?Trzeba sformatować wszystko żeby go wpakować?
Czyli wolałbyś, jakby wszystko zostało po staremu ?? Zobacz. Prędzej, czy póżniej każdy będzie musiał zmienić system na nowszy. I choć teraz Jesteśmy na Xp, to prędzej, czy póżniej i tak będziemy musieli się przenieść. Taka jest szczera prawda Przenieść bardzo chętnie, zawsze zmieniałem system na nowszy, ale na XP się zatrzymałem... nowszych nie było po co instalować... tylko po to, aby mi...
Pamiętaj o Tym, że technika idzie do przodu. A wraz z nią oprogramowanie. Gdyby nie to, to system wyglądałby tak :Chyba byś tego nie chciał Uwierz, że mój system wygląda prawie tak samo... i wcale mi z tym nie jest źle. Prosto i przejrzyście przynajmniej. Do takiego interfejsu Visty np nie mogę się przyzwyczaić... jest za bardzo 'oczo[beeep]na', że pozwolę się tak wyrazić.