Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę....
WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę....
Witam, mój problem z komputerem polega na tym iż potrafi się on zawiesić całkowicie nawet 2 razy w ciągu dnia podczas zwykłego kopiowania ( typu folder do folderu ). Pewne jest że nie jest to problem z wirusem ponieważ były instalowane różne systemy i problem występował nadal co więcej na 90% problem nie jest związany również z ver BIOS'u ponieważ na...
WitamOstatnio myślałem nad kupnem nowego komputera.Komputera używam głównie do gier i Internetu... Chciałbym aby najnowsze tytuły gier chodziły na jak najwyższych parametrach.Po obejrzeniu paru zestawów ...
Witam, chce kupic kompa max do 2500zł bylem w jakims salonie komputerowym i koles wydrukowal mi kilka propozycji, tyle ze cena przekwitla moje wymogi... oto co dostalem:Zestaw 1.Inter Core 2 Q6600 QuadCore, 2.4GHz, 1066FSB, 8MB Cache, LGA775, 65mm, BOX, bezIPIGigabyte GA-G31MX-S2, G31+ICH7, DualDDR2-800, SATA2,...
Jako że jestem na forum nowy na początek chciałbym powiedzieć wszystkim: cześć tongue.gifMam problem z dobraniem odpowiednich podzespołów komputerowych konkretnie bebechów, komputer zamierzam kupić w lipcu wtedy będą pieniążki z osiemnastki komputer ma być priorytetowo do
Witam.Mam problem z komputerem. Mianowicie, przedstawia się on w taki sposób: podczas uruchamiania gier ( gdy już się załadują ) po chwili komputer się na chwilę "przytnie". W tym momencie dioda wskazująca pracę dysku twardego spokojnie miga i po chwili zaczyna się bez...
Witam wszystkich,Komputer ma mi służyć do:- przeglądania internetu (obecnie mam FF z dużą ilością dodatków, adblockerów itp. - nie wykluczam zmiany na inną po zmianie systemu)- czasami mam nawet do 10/15 otwartych kart z różnymi stronami w tym z YouTube oraz jakimiś flashami, gifami i bajerami, google Mapa, Targeo Mapa- otwarte mam mieć gg- otwarty 1...
Witam,Szukam laptopa do "gier" w okolicach 2500 zl bardziej w dół :) Znalazłem kilka modeli i prosiłbym was o radę czy nadają się do czegoś czy może znacie jakieś lepsze modele w okolicach tej ceny. Będę wdzięczny za każdą porad.HP Pavilion dv6-6b15ew - Komputronik RTV AGD Notebooki, ...
Poczytałem po forach i wyszedł mi taki zestaw za 3034zł w esc.pl . W grę wchodzi tylko ten sklep gdyż jest sprawdzony i blisko mnie.Procesor: Intel Core i5-2500K /3.3GHz, 6MB, LGA 1155, BOX/Płyta główna: AsRock P67 PRO3 B3 /intel P67/Pamięć RAM: A-Data 8GB (2x4GB) 1600MHz CL9 GamingWentylator: Zalman...
Niestety nie pamietam jaki ma zasilacz, ale to raczej nie bedzie problem. Ostatnio kupilem do innego komputera chieftec-a 450W wiec zawsze mozna przelozyc. Tak wogole to planuje sobie kupic jakis lepszy komputer pod Diablo3 ale nim wyjdzie to jeszcze mam duzo czasu na zastanowienie sie. Caly czas ciagne na sprzecie z...
Witam,już od dłuższego czasu rozglądam się za kompletnym zestawem komputerowym za kwotę 2500zł. Od razu zaznaczę, że zestaw zamierzam podkręcić - nie znam sie na tym, ale na pewno w krótkim czasie się to zmieni. I tutaj kilka szczegółów co do zestawu:- nie chce nic, czego nie wykorzystam, a co posiada niepotrzebne...
Kolega potrzebuje kompa do gier za ok. 2500zł. Poszukałem trochę na Komputronik.pl i znalazłem takie oto kompy:Rozwiązanie I Rozwiązanie II Rozwiązanie III Który z nich polecacie? A może coś innego - proszę o linki. Co można wymagać od sprzętu za 2500zł - jakiej karty...