Skocz do zawartości

kc550

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: kc550

Jak wpisać kod unlock do LG ?

Jak wpisać kod unlock do LG ?Model : LG VU CU915 & CU920Włóż kartę SIM AT&T lub Cingular, nie musi być aktywna, Wpisz "*#865625#" a następnie 16-znakowy kod unlock, Na ekranie powinien pojawić się komunikat: Network Lock Deactivated, Telefon restartuje się automatycznie i jest już odblokowany. Model : LG U310Włącz telefon bez karty SIM, Wpisz "815118#*#", Sim...
  • Simlock LG
  • napisane 08 03 2011 17:01
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 36635

Jak wpisać kod unlock do LG ?

Jak wpisać kod unlock do LG ?Model : LG VU CU915 & CU920Włóż kartę SIM AT&T lub Cingular, nie musi być aktywna, Wpisz "*#865625#" a następnie 16-znakowy kod unlock, Na ekranie powinien pojawić się komunikat: Network Lock Deactivated, Telefon restartuje się automatycznie i jest już odblokowany. Model : LG U310Włącz telefon bez karty SIM, Wpisz "815118#*#", Sim...
  • Simlock LG
  • napisane 08 03 2011 16:59
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 14237

Wybór telefonu

Tzn. Śmigał po internecie to nie będę bo żaden z tych nie ma WI-FI :/ Szczególnie do pisania smsów. Kilka fotek dziennie (miałem w N80 aparat 3 Mpix i myślę że taki mi wystarczy) dzwonię dosyć rzadko. Czasami pogram w jakieś gry i obejrzę filmiki i chyba tyle Jeszcze zastanawiam się nad Nokią E51 bo w sumie ma podobne funkcje do N80 (tylko słabszy aparat i mniejszy wyświetlacz), także ma WLAN,...

Generator kodów do LG ?

Witam!Ja tez szukam takiego narzędzia!Niestety na tym forum się chyba zbyt wiele nie dowiemy Ja mogę tobie tylko odpowiedzieć tyle, że kalkulator kodów do LG istnieje na pewno!W necie możesz znaleźć wiele ogłoszeń typu: ściągamy Sim-Lock z telefonów LG kodami na odległość, itp.Niestety nic więcej nie wiem... sam szukam tego cacka aby odblokować swoją "piękną"
  • Kosz
  • napisane 11 07 2008 23:13
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 2111

Simlock LG KC550

Witam!Znalazłem kilka ogłoszeń dotyczących ściągania simloków z tel. LG (zdalnie za pomocą kodów), tak więc prawie pewne jest (jeśli te ogłoszenia nie są od jakiśch naciągaczy!) że można ściągnąć Simlock bez tzw. Box'ów Czy ktoś wie jak to zrobić? Gdzie znaleźć kalkulator kodów, lub jakiś inny domowy sposób ściągnięcia Simlock'a?Pozdrawiam,P.
  • Simlock LG
  • napisane 05 09 2008 12:30
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 14481