1. WprowadzenieHTC HD7 jest rozszerzoną wersją swojego starszego brata – HTC HD2. Poprawienie funkcjonalności i dodanie wielu nowych aplikacji spowodowało, że testowane urządzenie nie jest już tylko telefonem. Bez większych wątpliwości możemy określić go mianem mini-komputera, który dodatkowo posiada funkcję...
WitamMam problem z komputerem obojetnie jaki dysk podlacze a mam w srodku 3 jeden xp drugi win 7 trzeci vista, to przy probie instalacji jakiegos programu komputer restartuje sie dodaje ze zawsze mam podlaczony tylko jeden dysk i czasami sobie zmieniam dyski bo tu trzymam troche plikow i tam troche. Probowalem...
Witam.Od jakiegoś czasu podczas logowania się na moje konto na fb zauważyłem że ktoś wyłącza mi czat.Nikt oprócz mnie nie zna mojego hasła. W ustawieniach konta pojawiają się dodatkowe logowania.Zauważyłem w procesach dziwny jak dla mnie proces - csrss.exeProszę o sprawdzenie moich logów z OTL. Myśle że coś oprócz csrss sie znajdzie jeszcze Z góry...
Przygotowanie do uruchomienia instalacji systemu z płyty CD: Podczas gdy komputer się uruchamia, rozpoczyna się proces tzw. Bootowania - PC szuka wtedy na podłączonych do komputera nośnikach systemu operacyjnego, po znalezieniu uruchamia go. Jeżeli systemu nie ma na żadnym z naszych nośników komputer oznajmia nam to informacją na ekranie: Disk boot failure Korzystając z biosu nasz komputer...
Instalacja Windowsa XP na nowoJak wiadomo dużo ludzi ma ''zamulone'' komputery.Głównie dlatego, że Windows instalowany kilka lat temu spowalnia się coraz bardziej i bardziej Wiele osób nie potrafi instalować Windowsa.Dlatego biegnę z pomocą.Nie jest to czynność trudna.Jednak to co opisałem może się trochę różnić od tego co będziecie widzieli na ekranie monitora, zawsze może...
Witam. Jakis czas temu mój komputer zaczął wariować. Mam vostro 1710 z vista basic 32 na pokladzie. Bardzo często się wiesza i na ekranie zaczynają biegać małe poziome białe paseczki, pomaga tylko restart. Za cholerę nie wiem co się dzieje, i bardzo, bardzo proszę o pomoc. Daję...
Witam ostatnio chciałem zrobić formatowanie mojego PC'ta wcześniej go formatowałem tym samym sposobem i było zawsze wszystko ok. Włożyłem płytke do cd-romu przy włączonym kompie wziełem instalacje windowsa a potem zresetowało i komputer instalował sie dalej. Jest to Windows XP SP2. Następnie jest instalowanie...
Windows 7 można w dużym stopniu konfigurować dlatego w tym artykule podam parę sposobów na dostosowanie systemu do własnych potrzeb. W artykule będzie opisane jak zmienić interfejs programu oraz pare sztuczek.Zapraszam do lektury:D1.Gadżety systemu Windows 7Gadżety to "ikony" aplikacji pozwalające użytkownikom na dotarcie do niezbędnych informacji lub narzędzi.Najczesciej...
Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie kiedy są tylko minimalne różnice), najpopularniejszym systemem operacyjnym jak...
Jak radzić sobie z dyskiem ?WstępDyski jako urządzenia mające umożliwić nam zapis, przechowywanie i odczyt danych którymi obracamy w codziennym życiu, mają niezwykle ważne znaczenie. W dzisiejszym świecie bez nich nie bylibyśmy stanie pracować, bawić się ani przetwarzać informacji. Warto więc zastanowić...
Parowanie starszych urządzeń PDA/HPC z VistąŚcieżka w zmiennejAwaryjne oczyszczanie dysku (Win7)Spolszczenie Windows 7Uaktywniamy aero w Windows 7 Home Basic / Vista Home BasicKomputer nie chce się wyłączyćWindows 7 - Podstawy i rozpoczęcie pracy z komputeremInstalacja konsoli odzyskiwania w Windows XPBIOS - Przywracanie ustawień fabrycznychRecenzja Microsoft Windows SevenWyłączanie komunikatu...
Jak zainstalować jednocześnie MS DOS i Windows?Witam. W tym poradniku pokażę jak zainstalować jednocześnie system MS DOS oraz MS Windows. Uwaga: opisuję tutaj sposób instalacji wyżej wymienionych systemów na czystym (sformatowanym) dysku. Przy okazji jest to mój pierwszy temat- witam .Użycie...
Procedury jakie są konieczne do instalowania developerskiego oprogramowania prowadzą do utraty gwarancji producenta. Istnieje również ryzyko uwalenia drogiego sprzętu. Jeśli czujesz się na siłach przeczytaj poradnik i zabierz się do pracy. Pamiętaj Wszystko wykonujesz na własną odpowiedzialność i ja za to nie odpowiadam. Instalacja ROMu i radia w HTC...