Cześć, Mam problem z kamerą internetową jest to jakaś tania kamerka bez dołączonych sterowników, ale mimo wszystko windows 7 instalował coś niby po podłączeniu i jakoś pięknie działało od kilku miesięcy bez rzadnego problemu. Teraz gdy próbuję rozmawiać na skype pokazuje tylko...
Najtańszą a przy okazji najprostszą w obsłudze kamerą samochodową, dzisiaj dostępną na rynku, jest Xblitz X-One. To kamera o małych rozmiarach, którą można umieścić w dowolnym miejscu w samochodzie, dzięki przyssawkom. Mimo małych formatów, ma liczne funkcje, które przyzwolą na pozyskanie filmu i dźwięku najlepszej...
Od zawsze dla jaj świetnie się bawiłem na omegle aż pewnego dnia nie widziałem żadnych kamer mam windows xp , sprawdzałem czy nie mam wiusów używałem otl combo fix , no java od nowa klikałem zezwól i tak dalej , na omegle ciągle wyszukuje mi czarne obrazy i na innym czacie tak samo . ja mam kamerke ja siebie widać...
Witam, szukam sposobu podłączenia rejestratora audio/video ZOOM Q3HD jako kamery internetowej. W jaki sposób podłączyć tę kamerkę do komputera, by mogła służyć jako kamera internetowa? Słyszałem, ze istnieją jakieś sposoby podłączania kamer...
Posiadam laptopa marki Asus. Kamerka nie działa. Próbowałam instalować sterowniki, odinstalować i instalować od nowa kamerkę i nic. Gdy włączam programy typu LifeFrame lub kamerki internetowe lampka obok kamery świeci się na zielono, jednak...
Witam Was.Mam taki dziwny problem. Otóż grałem w far cry 4 bez żadnych problemów, śmigało bardzo fajnie ( ogółem polecam, super giereczka ) i pewnego dnia po odpaleniu zaczęły się dziać dziwne rzeczy, Przy celownikach laserowych łuku i zwykłych broni nie ma czerwonej kropki od laseru, gdy robię zoom z kamery jest czarny obraz, w niektórych momentach jak...
A co myślicie o takim zestawie:Laptop 13" (duża mobilność) - bez systemu oraz ze zintegrowaną grafiką (nie będę grał, tylko programował etc), jednak za to z 8GB RAM + i5 + SSD.Do tego jakiś zew. monitor (do pracy na stancji) oraz klawiatura, mysz i zew. kamerka na monitorze. Tutaj na szybko 3 w/w notebooki:http://tnij.org/wl8lh9y Tylko dochodzi kilka...
Szanowni Państwo, Chciałbym zakupić kamerkę internetową. Do dyspozycji mam do 200 złotych, przy czym nie chcę przepłacać. Kamera ma posłużyć do nagrywania audycji na żywo - czyli ja będę grał a w którymś rogu będzie małe okno z moją twarzą. Głównie zależy mi na tym aby kamerka...
Kupujesz kabel Audio Out (magnetowid, kamera) na Line In (karta muzyczna) tzw. chinch-mini jack 3.5mm. Wtedy dźwięk nagrany na kamerce poddajesz cyfrowej obróbce np. programem VirtualDub. W ustawieniach karty muzycznej zmieniasz, aby źródłem wejścia był kanał line in(jak nie wiesz to napisz jaką masz kartę muzyczną,...
Ja aktualnie korzystam z tej kamerki internetowej:http://www.skapiec.pl/site/cat/71/comp/1307494Marki Logitech i jestem z niej bardzo zadowolony. Wprawdzie nie jest to jakaś tam wysoka półka ale jak na kamerkę internetową do kwoty 100 zł to działa bardzo dobrze, niezłe parametry .Co najważniejsze równiez nie było...
Witam, po resecie komputera mam problem, moja kamerka jest obrócona do góry nogami, sprawdziłem aktualne sterowniki kamerki i są zainstalowane najnowsze. Próbowałem wgrać nowe znajdując je na innych forach dot. tego samego problemu co ja i za każdym razem jak włączam plik odpowiadający za instalację sterownika...
Witam. Sprzedam części z mojego zestawu. Na każdą z części posiadam paragon, jest więc gwarancja, z reguły 2 lub 3-letnia liczona od momentu zakupu. Większość z komponentów została zakupiona we wrześniu lub październiku 2013. Monitor kupiłem w listopadzie, a kartę graficzną w połowie lutego 2014. Posiadam oryginalne pudełka, paragony i płyty z oprogramowaniem oraz komponenty, które...
Witam serdecznie, Zwracam się do Was z prośbą, zaczynam właśnie pracę jako tutor na platofromie e-learningowej (mozna niezle dorobic do pensji) i wymagana jest do tego kamerka ktora da jakosc HD, sugerowana jest logitech 9000 i 920c. Tutaj zaczyna się mój problem, ponieważ żadnym komputerowym specem nie jestem, ale mam wrażenie, że mój sony...
Od wczoraj moja kamerka w laptopie (HP 650; kamerka HP TrueVision HD) zawiesza i opóźnia obraz. Laptop jest nowy. Kamerki nir używałam,a le wczoraj pokusiło mnie na kilko videorozmów przez Skypa i zdjęć. Program przez, który z niej korzystałam to CyberLink YouCam. Wie...